Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Slušnost na stránkách eWRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Slušnost na stránkách eWRC

Nevím,jestli můžu,ale docela mě poslední dobou točí diskuze pod články.Někteří jedinci opravdu nemají špetku slušného chování.A proto se ptám.....CO S TÍM?

Re: Slušnost na stránkách eWRC

NIC...
    Stačí být slušný.
    Belmondo v jednom zapadlém filmu říká: "Aha, už tomu rozumím, internet je taková žumpa, kam všichni sypou, co už nepotřebujou a ostatní se v tom přehrabujou."
    Takže nepřikládej význam tomu, co bys v mluvené diskusi přešel mlčením jako balast, jen proto, že je to napsáno. Jediná obrana je nereagovat.

Komentář

Zprávy na stránkách a jejich úroveň jsou pouze odrazem společnosti, ve ktreré žijeme. Tak jako v životě jsou lidé slušní a lidé sprostí, vulgární, tak je to i s příspěvky tady.
      Souhlasím s tím, že dělat se s tím nedá v podstatě nic.

Komentář

Také nás to jako redakci trápí a nevíme, co s tím. Dávat permanentní bany na ip adresy? Mazat příspěvky? Blokovat diskuse? Nechat to být?

Byl bych rád, kdyby se k tomu vyjádřilo co nejvíce diskutujících. Díky

Komentář

Já bych dával ban! Jeden pro výstrahu a poté PÁ PÁ. Stejně ty problémy vyvolávají pořád jedni a ti samí ?lidé?/provokatéři ,
          (je škoda, že rozumní lidé se nechají rozčílit lusakou a jemu podobnými typy, po přečtení jeho příspěvků se vždy jen zasměju a NEREAGUJI !!). Je určitě škoda cokoliv blokovat a mazat jen kvůli tomu, že mezi náma jsou (bohužel) takový "paka".
          Metr jste měli nastavený dobře, je pravda, že v posledním týdnu se několik diskuzí "trochu" zvrklo, což byla určitě škoda. Doufám, že lidi dostanou rozum a nebudou se tady hádat jako 5ti letý děti na pískovišti.
          Toť můj názor.
          FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

Shacki, v roce 2001, kdy jsem se registroval na těchto stránkách, tu podobné diskuse nebývaly. To všechno přišlo až s obrovským nárůstem uživatelů, kdy dramaticky stoupla anonymita přispěvatelů. Není to však problém jen tohoto serveru. Stačí číst diskuse kdekoliv na netu.
            Řešení je velmi obtížné. Dávat bany na IP adresu není to pravé ořechové, protože tím může dojít k zablokování mnoha dalších slušných uživatelů, kteří vystupují pod stejnou adresou za proxy serverem.
            Na druhou stranu je nezadatelným právem majitele serveru smazat každý příspěvek obsahující vulgarismy, urážky a rasistické výroky. Osobně si myslím, že je to cesta složitá, ale nejúčinnější. Nevím, jak dlouho bude kohokoliv bavit nadávat a urážet, když se jeho příspěvek na netu neohřeje a bude nekompromisně vymazán. Samozřejmě, že někteří budou vykřikovat něco o cenzůře, ale položme si otázku:" Kdo to bude? Komu ta cenzůra bude vadit?"
            http://czech.rallyfans.info

Komentář

Slušným lidem , cenzura ,vadit nebude.
              Karel

Komentář

Původně odeslal Rizek Zobrazit příspěvek
                Na druhou stranu je nezadatelným právem majitele serveru smazat každý příspěvek obsahující vulgarismy, urážky a rasistické výroky
                1) Teď jsem doopravdy na vážkách.....byl by můj příspjevek ve foru...."až dojde ropa" smazán?
                2) Co má nadsázka a sarkasmus - mám čekat ban?
                3) Gde je hranice slušnosti?

Komentář

Na to je lehká odpověď. Pravidla a hranice slušnosti určuje majitel serveru a může je i na svém webu deklarovat tak, aby každý věděl, co lze a co nelze. S nadsázkou nemá asi nikdo problém a pokud je doprovázen příslušným smajlíkem, už vůbec ne. Sarkasmus na druhou stranu je problém. Ten by si měl každý schovat jen pro sebe a používat ho jen pokud glosuje sám sebe. Používat ho vůči ostatním účastníkům diskuse už právě patří mezi ty neslušné formy komunikace.
                  Jinak ten příspěvek, na který se ptáš, bych já na našem serveru bez milosti smazal, protože na toto téma nelze žertovat.
                  Naposledy upraveno Rizek; 11-08-08, 13:10.

Komentář

Takže chápu-li Tvůj pohled na věc, tak i můj další, poslední, příspěvek ve vlákně "dotaz", je hoden smazání a banu, jelikož je neslušný, anžto je sarkastický?!

Komentář

Kdybych byl správcem serveru eWRC, asi bych se tě zeptal, komu je příspěvek určen, kdo je adresátem, co jsi tím chtěl říct a co dělá ve vlákně Vše o serveru a fóru eWRC.cz.

Komentář

Původně odeslal sloní kýta Zobrazit příspěvek
                        Takže chápu-li Tvůj pohled na věc, tak i můj další, poslední, příspěvek ve vlákně "dotaz", je hoden smazání a banu, jelikož je neslušný, anžto je sarkastický?!
                        Podle mě si kamaráde s tou nadsázkou a sarkasmem ve svých příspěvcích zbytečně fandíš...

Komentář

Rozhodně mám radši Kýtův sarkasmus, než americkou prudérnost, ta mě v českém prostředí sere.

Komentář

Slušným lidem musí cenzura vadit vždycky, ale deratizaci bych se nebránil.
                            Původně odeslal Koukola J Zobrazit příspěvek
                            Slušným lidem , cenzura ,vadit nebude.
                            ... a přeci se točí!

Komentář

Jak je napsáno výše.S nárustem sledovanosti je více uživatelů i těch kteří chtějí škodit a to záměrně.
                              Osobně mám rád srandu a humor,ale říct,že to v africe pomře,je asi tak vtipné jako výletní akce ruských vojáků do Gruzije....tohle už není vtip ani nic podobného,ale to sem nepatří.

Slovo cenzura je dost ošidná.
                              Můj osobní názor je spřísnit kritéria pro registraci uživatelů a byl by pro zavedeni zpoplatnění .Vím,že redakce se tomuto kroku brání,ale zavedeni 70-100 kč není velká částka a pro lidi,kteří tady chtějí psat rádi nejakou kačku obětují... neregistrovaní mohou pouze číst.
                              www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Working...
                              X