Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Placenné ewrc-results

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Placenné ewrc-results

Všimli jste si, že čast www.ewrc-results.com je již placená? Např. statisky, historie vozů atd atd...? Předplatné je za pouhých 5000 kč za rok, no neber to. Bojím se, že je to pouze začátek. Brzo přibude i placená historie soutěží, pak online výsledky a pak bude placené komplet všechno. Vidím tady na trhu mezeru. Myslím, že by šlo udělat to samé jen levněji, nebo placené pouze z reklamy.
    PS: Online výsledky jsou na spousty jiných místech zdarma, o ty strach nemám.

toho bych se nebál, Shacki se nechal několikrát slyšet, že výsledky budou zdarma. Holt, kdo bude chtít víc, bude muset šáhnout do kapsy. Byla tu možnost v rámci crownfundingu každoročně drobnou částkou provoz serveru podpořit, bohužel víme, jak to dopadlo. Při poslední sbírce to muselo jít až přes výluku provozu. Holt teď to každýho bude ve výsledku stát víc, než kdyby jednou ročně oželel kilo nebo dvě. Nemyslíš, zaplatíš.
    Dotazník | Výsledky | Tabulky

Komentář

Jen by to chtělo zkonkretizovat ať je člověk v obraze.Shacki se někde vyjádřil že k tomu dá článek ale až bude mít čas.Tak je třeba vyčkat.
      Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Máš nějaký zvláštní kurz Eura nebo sakra dlouhý rok...
        8€ x 25 = 200Kč/měs. x 12 = 2400Kč/rok.
        Netvrdím, že je to málo, ale pořád je to cca polovina
        FANS OSEK !!!

Komentář

standak: pokud míníš verzi premium tak ano. Při verzi premium plus jsme na 4.500,-/rok...

Komentář

To sice ano. Ale když porovnám stav jaký byl doposud (všechny statistiky dostupné zdarma, ale s reklamama), tak tomu v placené verzi odpovídá právě ta verze premium za 8€... Tak jen aby se nemíchali jablka s hruškama.
            FANS OSEK !!!

Komentář

Pokud chcete něco ze statistik tak já dlouhou dobu čerpám juwra.com Je to spíše doplněk a statistika křížem.
              Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Může mi někdo vysvětlit jak to je?Někde bylo že samotné výsledky budou i nadále volně a ty různé statistiky atd. zpoplatněné.No a mi výsledky rz blok a ostatní jde jen je tam upozornění na předplatné navíc jen v angličtině.

Komentář

Ať to nezní nějak špatně, nebude chybě někde na tvojí straně, teď jsem zkoušel v anonymním módu rozkliknout výsledky pár soutěží a časy v RZ jdou, zkoušeno dokonce i u starých výsledků jako WRC, MS či ASN z 20 let zpět. Zkus to třeba v nějakém jiném prohlížeči nebo tak.
                  Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Kuře díky za ochotu.Už se to ve spolupráci se "Shackim" podařílo odstranit.Byl tam nějaký problém (ne u mě) s blokováním reklam,proto nešly výsledky.Shacki to nějak odblokoval a už to fachčí jedna báseň.

Komentář

Jen technická poznámka. Ti, co kdysi v začátcích pomáhali (zadarmo) k tomu, aby se to tu naplnilo startovkama, výsledkama atd., tak ti budou nějak zvýhodněni nebo jen systém "díky, tenkrát to bylo z fandovství, ale teď si zaplať"?

Komentář

A jak bys to chtěl realizovat ? Taky jsem před lety poslal Shackimu balík výsledků z 80. let, ale vážně netuším, jak bych to dokazoval, že mám na nějakou slevu nárok. Bylo to z fandovství, ano, ale nijak jsem nečekal, že bych z toho čerpal nějakou výhodu. Poslal jsem to proto, že jsem chtěl, nikdo mě nenutil a nikdo mi za to nic nesliboval. A nebyl jsem sám, těch co chtěli pomoct byla řada. Jak bys je chtěl pro případné slevy hledat a třídit ? Nemám v sobě zakódované, že bych dělal jen něco za něco, takže se klidně smířím i s tím, že si nějakou tu službu zaplatím, i když jsem kdysi pomáhal jí "rozjet".

Komentář

Working...
                        X