čus roušíku
nechceš mi poslat zase nějakej pěknej onbordek( pamatuješ jak si mi posílal toho kopeckýho onboardy) já sem slyšel že existuje i kopejda 2004 krumlov
A nemůžeš něco sehnat od jnk? že bych ti sehnal od nich zase něco já??
Jojo je to tak jak píšete...Ten Pech mě taky se** myslel jsem že dyž píšou že je vše i s komentářem tak to prostě s komentářem bude...ale jinak to stojí za to!!!
Docela pěkné DVD je teď v září součástí časopisu Automobil. Název: Nejlepší z Rally - 80. léta, Od Audi Quattro po Lancii Delta.
DVD mapuje nejenom celou éru skupiny B, je tam spousta rozhovorů, crashů, každý rok je podrobně rozebrán z hlediska vývoje a výsledků. Cena 199 Kč včetně časopisu....
quote:
Docela pěkné DVD je teď v září součástí časopisu Automobil. Název: Nejlepší z Rally - 80. léta, Od Audi Quattro po Lancii Delta.
DVD mapuje nejenom celou éru skupiny B, je tam spousta rozhovorů, crashů, každý rok je podrobně rozebrán z hlediska vývoje a výsledků. Cena 199 Kč včetně časopisu....
quote:
a ma to cesky komentar nebo titulky??diky
Komentář je v angličtině (ale perfektně srozumitelné), české titulky samozřejmě nechybí
Komentář