Nema to chybu, hlavne ty dve rychly otocky a onboard z PP kola
Docela by me zajimalo, jestli jezdi normalne v provozu (a ma tam nekoho postaveneho) nebo tu silnici ma zavrenou...
Pokud se vam ten skok po 14. hodine zda nejak podezrely, tak je to tim, ze jste vsichni ode mne zacali stahovat sestrihy z Eurosportu
BTW tech 48 GB je docela brutalni, asi to budu muset nejak omezit nebo budu omezen ja
quote:
Většinou se jezdí v normálním provozu, ale domorodci na Valašsku jsou už zvyklí!!
No je pravda, ze tam asi moc aut jezdit nebude, ale nahoda je blbec...
BTW nejezdi se v tomhle useku Zima? Mam pocit, ze uz jsem to na nejakych fotkach/videich videl.
quote:
Prosím tímto o nabídku, kdo by byl ochoten toto a další videa (Setkání mistrů Sosnová listopad 2004, Setkání fanoušků s Milanem Blahoutem - prosinec 2004, Rallye střípky) umístit na svých stránkách (Stanis?, eWRC?).
Ja to k sobe klidne hodim, ale ne navzdy, mista zase tolik nemam, takze to prubezne menim za aktualni veci - za chvili tam treba bude vcerejsi sestrih z Eurosportu ze Svedka!
Díky moc za nabídku. Vyřešili jsme to pomocí našich serverů a protože už zájem opadává, tak to necháme doběhnout na nich (cca 40GB za 3 dny). Ale moc ti děkuju, že jsi se ozval. Ahoj.
snad to nejak osefujes chlape, kazdopadne moc diky za patecni eurosport (byl jsem vecer venku / video nemam .. )
quote:
Pokud se vam ten skok po 14. hodine zda nejak podezrely, tak je to tim, ze jste vsichni ode mne zacali stahovat sestrihy z Eurosportu
BTW tech 48 GB je docela brutalni, asi to budu muset nejak omezit nebo budu omezen ja
Komentář