Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• quote:
    quote:
    Většinou se jezdí v normálním provozu, ale domorodci na Valašsku jsou už zvyklí!!
    No je pravda, ze tam asi moc aut jezdit
    nebude, ale nahoda je blbec...
    BTW nejezdi se v tomhle useku Zima? Mam pocit, ze uz jsem to na nejakych fotkach/videich videl.

jojo, je to RZ Loučka...

Komentář

• To Stanis.
      mohl bys tam ty Eurosporty nechat aspon pres nadchazejici vikend ?
      SpeedTV proste nedava v US zaznamy ze Svedska ,vubec nevim proc ..:-((
      a ja si musim preformatovat comp ..
      jede me to tedka 2,00 kB/sec a stahovat neco 80 hodin se mi nechce,nevim proc to leze od tebe tak pomalu ,ja mam (1,5mbit/sec inet kabel )mozna je to mnou ,no zformatuju to a uvidim
      dikes :-))

Komentář

• Stanis díky moc za ty graby!

*JH*Zlín*
        To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.

Komentář

• To czechdenver:Mě to včera lezlo taky 2kb/s,ale teď mi to jede 11kb/s.

www.janpavlicek.com

Komentář

• quote:
            Zdarek mate u toho Valdy zvuk?nebo to nejde jenom me?

Nic si z toho nedělej, mě nejde ani obraz...

ewrc-results.com

Komentář

• Este k tomu Valdovi

program AVIcodec mne vyhodil toto
              Video : 41 MB, 2750 Kbps, 25.0 fps, 720*576 (16:9), MPG2 = MPEG 2 (SVCD/DVD)
              Audio : 2.43 MB, 160 Kbps, 44100 Hz, 2 channels, 0x51 = Mpeg-1 audio Layer 2 [0xc0]

Takze bych zkusil bud rucne najit a nainstalovat kodeky anebo nejakej balik, dobrej je tento

ftp://download.axelero.hu/pub/multim...600propr19.exe

Instalator ma asi 41MB. Pri instalaci je moznost vybrat kodeky ktery se maji nainstalovat nebo tam latnout profi inst., ale pak to zabere cca 140MB na disku.

Komentář

• Dolejš v STi

Každý den píšeme o autech. Novinky, aktuality, podrobné testy a tajné projekty automobilek. Živé diskuzní fórum a čtenářská fotogalerie.

Komentář

• 2 Stanis: Diky za ten grab ze Svedska, ale nejak nejsem sto to stahnout? ty to mas nejaky seškrcený nebo to taha proste moc lidi? Vzdycky jsem od Tebe stahoval radove stovky kilo/sec a ted pouze jednotky-cim to?

Komentář

• Ja mam ten samy problem ,nemohu ani za boha od Stanise ztahnout ten rip z Eurosport.
                    Kdyz to zacnu tahat ,tak za 1.jedu rychlosti kolem 2kB/sec ,coz je hruza a stejne to nenasosam ,nebot mi to ukaze n akonci -operace nebyla provedena v pozadovanem casu - error ....
                    ale ja to tak chcu :-)

TO STANIS ,neslo by to nekde prehodit ty eurosporty ?????na jiny server ??????
                    velice by nam to pomohlo
                    ani nevim ,jak bych ti byl vdecny .

Komentář

• Já mam dotaz na Stanise,kde teď jsou ty videa?Na tý původní stránce je jenom obrázek 307 WRC

Komentář

• Pokud to stanis neda nekam jinam, tak zkus treba pouzit Operu na stazeni, tam si muzes v pohode pokracovat v tom, co se ti nedokoncilo
                        quote:
                        Ja mam ten samy problem ,nemohu ani za boha od Stanise ztahnout ten rip z Eurosport.
                        Kdyz to zacnu tahat ,tak za 1.jedu rychlosti kolem 2kB/sec ,coz je hruza a stejne to nenasosam ,nebot mi to ukaze n akonci -operace nebyla provedena v pozadovanem casu - error ....
                        ale ja to tak chcu :-)

TO STANIS ,neslo by to nekde prehodit ty eurosporty ?????na jiny server ??????
                        velice by nam to pomohlo
                        ani nevim ,jak bych ti byl vdecny .

323 GTR
                        webinfo.sweb.cz/rbrgt/

Komentář

• proc mi nejde ted stahovat ty videa z Eurosportu? Jelo mi to krasnych 500kB/s a stihnul sem stahnou jen prvni dve, ted mi to pise connection failed ((

......pan-x......
                          ......pan-x......

Komentář

• Me to jede krasne stejně, ale nějak to ted nejde

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
                            Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

• quote:
                              To Stanis.
                              mohl bys tam ty Eurosporty nechat aspon pres nadchazejici vikend ?
                              SpeedTV proste nedava v US zaznamy ze Svedska ,vubec nevim proc ..:-((
                              a ja si musim preformatovat comp ..
                              jede me to tedka 2,00 kB/sec a stahovat neco 80 hodin se mi nechce,nevim proc to leze od tebe tak pomalu ,ja mam (1,5mbit/sec inet kabel )mozna je to mnou ,no zformatuju to a uvidim
                              dikes :-))
                              Jo, jeste tak tyden to tam necham, zatim to az tolik nevadi. Pres den to ale davam pryc, protoze by to stahovalo moc lidi najednou a server by trpel...
                              Server je k internetu pripojen 100 Mbit linkou (aspon co si pamatuju; opravdu je to linka do internetu, ne lokalni sit), takze by rychlost mela byt dobra. Je ale pravdou, ze v poslednich dnech to leze jak baba o holi do schodu a vic jak 100 kB/s jsem z toho nevytahl :-( Asi to bude tim, ze tolik tahate...

Komentář

Working...
                              X