Pro ty, kterym nejde to video s Valdou prehrat: za par minut (jen co to zkomprimuju) to najdete u me na strankach.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Videoklip
Collapse
X
-
quote:
Pro ty, kterym nejde to video s Valdou prehrat: za par minut (jen co to zkomprimuju) to najdete u me na strankach.
Ale ted to dela:
Stránku nelze zobrazit
Požadovaná stránka není dočasně k dispozici. Webový server má pravděpodobně technické potíže nebo je třeba změnit nastavení prohlížeče.
......pan-x......
......pan-x......
Komentář
-
Kdyby nekoho zajimalo nase jezdeni na snehu s Imprezou a 323.
323 GTRwebinfo.sweb.cz/rbrgt/
Komentář
-
quote:
Já mam dotaz na Stanise,kde teď jsou ty videa?Na tý původní stránce je jenom obrázek 307 WRC
Komentář
-
quote:
TO STANIS ,neslo by to nekde prehodit ty eurosporty ?????na jiny server ??????
velice by nam to pomohlo
ani nevim ,jak bych ti byl vdecny .
Komentář
-
quote:
quote:
Ale ted to dela:
Stránku nelze zobrazit
Požadovaná stránka není dočasně k dispozici. Webový server má pravděpodobně technické potíže nebo je třeba změnit nastavení prohlížeče.
Kdyz mi pro to vsechno nekdo sezenete lepsi hosting, budu jenom rad - ale myslite, ze nekdo bude tech nekolik desitek GB denne trpet? Zadarmo urcite ne...
Komentář
-
To Stanis
Někde jsem našel On_Board Honzy Kopeckého se Škodou FABIA WRC z loňské Bohemia Rally - Jablonec - Plavy. Je to přesně ta erzeta, kde dojede porouchaného Peugeota 206 (asi je to Mr. Vojtěch), který ho však nevidí, protože má dost jiných starostí a soustředí se na zápasení s vozem. Kuriózní je, že stejnou situaci, ale z pohledu diváka, zachytil ewrc team + MravenecZ na videu Bohemia_Rally_2004_high.wmv v 00:17s. Možná by se to hodilo k tobě na server...?
Komentář
-
quote:
To Stanis
Někde jsem našel On_Board Honzy Kopeckého se Škodou FABIA WRC z loňské Bohemia Rally - Jablonec - Plavy. Je to přesně ta erzeta, kde dojede porouchaného Peugeota 206 (asi je to Mr. Vojtěch), který ho však nevidí, protože má dost jiných starostí a soustředí se na zápasení s vozem. Kuriózní je, že stejnou situaci, ale z pohledu diváka, zachytil ewrc team + MravenecZ na videu Bohemia_Rally_2004_high.wmv v 00:17s. Možná by se to hodilo k tobě na server...?
Komentář
-
quote:
to stanis
hlavne to nevzdávaj,kto moc chce ten si to raz stiahne a nikoho nezabije keď si na to počká aj týždeň.Díky za záchranu pre zábudlivcov, pracujúcich na nadčasoch alebo pre tých čo nemajú Eurosport.Jen me stve, ze se tu clovek snazi udelat neco pro ostatni a pak slysi jen same stiznosti... Takhle jak to funguje to neni idealni, to ja vim, ale asi s tim tezko neco udelam.
Komentář
-
quote:
quote:
quote:
Ale ted to dela:
Stránku nelze zobrazit
Kdyz mi pro to vsechno nekdo sezenete lepsi hosting, budu jenom rad - ale myslite, ze nekdo bude tech nekolik desitek GB denne trpet? Zadarmo urcite ne...
tak sory ze ziju, to uz se nemuzu ani zeptat? Dnes odpoledne mi to uz konecne jelo...tak uz to mam diky ti!
......pan-x......
......pan-x......
Komentář
-
na impulzech je video jen s Romanem
......pan-x......
......pan-x......
Komentář
-
Nevíte jak je dlouhý ten závěrečný sestřih ze Švédska z Eurosportu co je u Stanise?
Komentář
Komentář