Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• MravenecZ: what videocamera do you use?

Komentář

• quote:
      MravenecZ: what videocamera do you use?

I use Sony DCR TRV 33E (digital).
      MravenecZ

Komentář

• To mravenecZ: Pekne video!!! Udelal jsi mi radost! Kde bylo to misto, kde lital jandik ve snehu! Skoda, ze jsem tam nebyl, to by byly fotky!
        Priste budu jezdit s Tebou nebo v zavesu!

Komentář

• MravenecZ:
          Great shots, it's really hard to make such good videos like this one, the picture is stable, almost no shaking. I know something about it, because I'm doing it for 4 years. Keep up the good work!
          I also was on Sumava, but I won't make a video in near future.

Komentář

• quote:
            Pěkné pokoukáníčko
            Pekne, pekne, jako vzdy... Dobra prace! Diky

Komentář

• To MravenecZ: Prosim te jaky pouzivas kodeky?
              A jeste k ty kamere,pouzivas cistici kazetu?

323 GTR
              webinfo.sweb.cz/rbrgt/

Komentář

• quote:
                MravenecZ:
                Great shots, it's really hard to make such good videos like this one, the picture is stable, almost no shaking. I know something about it, because I'm doing it for 4 years. Keep up the good work!
                I also was on Sumava, but I won't make a video in near future.

Thank you very much. I know your videos it is also very good job, nice cutting, and effects. I use the best picture stabilizator – no shacking hand. Lots of nice shots, by.

MravenecZ
                MravenecZ

Komentář

• quote:
                  To MravenecZ: Prosim te jaky pouzivas kodeky?
                  A jeste k ty kamere,pouzivas cistici kazetu?

323 GTR
                  Video dělám ve formátu wmv. Což je podle mě ideální kompromis mezi kvalitou a velikostí. Další výhoda je to, že by právě neměl být problem s přehrátím na různých počítačích, kde nejsou nainstalovány kodeky. Windows media player by to měl v pohodě přehrát. Čistící kazetu se snažím nepoužívat, brousí to hlavy. Čas od času je třeba nechat kameru vyčistit mokrou cestou. Stejně se ale neubráním problémům s tím, že občas když je zima, tak kamera nenahrává. Třeba teď ze šumavy nemám vůbec poslední RZ 20. Před cílem, kde byly krásné serpentýny a třeba Kopejka tam dělal velkej sport.
                  MravenecZ

Komentář

• Jo tak to jsme dva.Proste mi prestala nehravat a zacala kricet, ze chce cleaning tape.Je zajimavy, ze zrovna na WRCa .Myslis teda, ze to je jen tou zimou nebo chce fakt vycistit.
                    Jinak taky pouzivam wmv, ale jde o to jakou verzi mas.Ta taky neni porad stejna.No kazdopadne priste to zkusim dat do DivX.Musi to bejt asi nejlepsi cesta ke kvalite a o velikosti ani nemluve.

[/quote]Video dělám ve formátu wmv. Což je podle mě ideální kompromis mezi kvalitou a velikostí. Další výhoda je to, že by právě neměl být problem s přehrátím na různých počítačích, kde nejsou nainstalovány kodeky. Windows media player by to měl v pohodě přehrát. Čistící kazetu se snažím nepoužívat, brousí to hlavy. Čas od času je třeba nechat kameru vyčistit mokrou cestou. Stejně se ale neubráním problémům s tím, že občas když je zima, tak kamera nenahrává. Třeba teď ze šumavy nemám vůbec poslední RZ 20. Před cílem, kde byly krásné serpentýny a třeba Kopejka tam dělal velkej sport.
                    [/quote]

323 GTR
                    webinfo.sweb.cz/rbrgt/

Komentář

• To MravenecZ: Díky za opět krásné video. Byl jsi taky na 1/8 na těch skocích nebo ne? Odtamtud žádné tvé záběry nejsou, nebo se mýlím?

ewrc-results.com

Komentář

• Štěpánovo zaváhání:

Komentář

• To MravenecZ: Také děkuji za pěkné a kvalitní video (ostatně jako vždy) a jsem moc rád, že se Vaším prostřednictvím můžu na každou rallye podívat. Mám dotaz: Používáte nějaké filtry a jakou s nimi máte zkušenost? Ahoj.

Komentář

• Komentář

• quote:
                              To MravenecZ: Díky za opět krásné video. Byl jsi taky na 1/8 na těch skocích nebo ne? Odtamtud žádné tvé záběry nejsou, nebo se mýlím?

To se mýlíš. Na videu je jediný horizont a je to ten první na RZ 1.

MravenecZ
                              MravenecZ

Komentář

• quote:
                                To MravenecZ: Také děkuji za pěkné a kvalitní video (ostatně jako vždy) a jsem moc rád, že se Vaším prostřednictvím můžu na každou rallye podívat. Mám dotaz: Používáte nějaké filtry a jakou s nimi máte zkušenost? Ahoj.

Ahoj. Myslím že si tady klidně můžeme tykat, jestli to nebude vadit. Filtry na kameře nepoužívám. Mám s nimy zkušenost na foťáku (cirkulární polarizační-super, klasický UV-spíš jako ochrana objektivu nebo na hory, a přechodové barevné Cokin-to už je hodně dobrá věc, ale u kamery na rally nevidím prostor.) Díky za pochvalu videa-snažím se.

MravenecZ
                                MravenecZ

Komentář

Working...
                                X