Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• to je v pohodě, to neni nic katastrofickýho. Hlavní je, že máme šanci to vidět. O víkendu se mi fakt nechtělo vstávat po flámech v 8.30hod, abych to zkouknul :-). Takže díky moc za to.
    quote:
    quote:
    Corona Rally Mexico - Day 1 (11. 3. 2005, Eurosport, 384 × 288, by shacki) (246 M
    Corona Rally Mexico - Day 2 (12. 3. 2005, Eurosport, 384 × 288, by shacki) (241 M
    toz hosi, tahejte

Jinak se omlouvám za drobné problémy v synchronizaci výše uvedených videí (je to poznat jen při rozhovorech), graboval mi to kamarád, já byl v Okříškách. Další videa z Mexika by již měly být ok.

Komentář

• quote:
      Corona Rally Mexico - Day 1 (11. 3. 2005, Eurosport, 384 × 288, by shacki) (246 M
      Corona Rally Mexico - Day 2 (12. 3. 2005, Eurosport, 384 × 288, by shacki) (241 M
      toz hosi, tahejte

Uz je tam i Day 3. Jinak prosim, tahejte to co nejvic po vecerech, nocich a vikendech, at ten server muze delat jeste neco dalsiho...

Zatim to tam nejakou dobu necham, nez to smazu, tak dam radsi predem vedet, at to tam zase pro nektere nemusim nahravat znova

Komentář

• Na Day 1 videu je videt v minute 11:00+ pohled do Gronholmova vozu. A uplne to vypada, jako by mu to auto radilo samo. Gronholm se nedotyka zadne packy ani paky razeni.

Chci se zeptat: Tenhle system se smi pouzivat??
        Ja myslel ze jaka-koliv automatika je zakazana, ne???

Komentář

• Všude se psalo že např. subaru používá poloautomat což znamená že první tři kvlaty po startu auto řadí asmo v nejlepších otáčkách a točivém momentu, ale zaim jsem nevidel žadné vide kde by to bylo videt.Prý to má i škoda.

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
          Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

• Tak jsem sestřihal první video z Vysočiny, jsou tam ti nejlepší, má to necelých 9 minut, 84 MB a najdete to u Stanise.

Zítra bude ještě jedno video, krizovek bylo tolik, že z toho udělám samostatný sestřih.

Komentář

• Kamoš mi dovazl jeho videa - prvotiny. Je to ze Šumavy a Vysočiny, každé asi 10 minut a 60 MB. Kdybyste to chtěli, nabodněte se ke mně přes ftp - 158.194.191.230, user rally, heslo rally

Prosím o stahování hlavně v noci, chcu ten počítač eště používat:-) Mám 100 MBit, takže by neměl byt velký problém s rychlostí.

www.pinecnivnice.cz / GO BUJDA !!!

Komentář

• Sorry, ale nekteri z nas nevydrzeli cekat dele nez do 15:30 odpoledne.

Ja vim ze se to nedela, ze bych zaslouzil , ale chlape vzdyt to se neda, takovy veci se zverejnujou zasadne az po Vecernicku.

Neco bych ti tam treba nahral na oplatku, ale nevim co by se ti tak libilo. Recenze Top Gear? Hans Joachim Stuck v BMW M3 GTR na Nurburgringu? Ferrari F1 vs. Ferrari F50? Staci rict.

quote:
                Kamoš mi dovazl jeho videa - prvotiny. Je to ze Šumavy a Vysočiny, každé asi 10 minut a 60 MB. Kdybyste to chtěli, nabodněte se ke mně přes ftp - 158.194.191.230, user rally, heslo rally

Prosím o stahování hlavně v noci, chcu ten počítač eště používat:-) Mám 100 MBit, takže by neměl byt velký problém s rychlostí.

Komentář

• aja jaj, ted sem pustil TV a koukam ze na CT2 konci Rally Mexiko Doufam ze to zas nehdo nahral

......pan-x......
                  ......pan-x......

Komentář

• quote:
                    aja jaj, ted sem pustil TV a koukam ze na CT2 konci Rally Mexiko Doufam ze to zas nehdo nahral

......pan-x......
                    Debil jsem tu střihal Vysočinu a zapomněl jsem na to taky, grabnu v noci opakování, stejně jako eurosport.

Komentář

• ted sem se doukoukal na toho onboard Duvala a reknu vam parada, takle kdyby to bylo dycky...a v cestine, a s udaji km/h...to by bylo posusnani...az si rikam takovy dlouhy RZ, jak se muzou celou dobu tak pekelne soustredit...

......pan-x......
                      ......pan-x......

Komentář

• shacki a stanis: "hosi dekujem"

Komentář

• quote:
                          quote:
                          aja jaj, ted sem pustil TV a koukam ze na CT2 konci Rally Mexiko Doufam ze to zas nehdo nahral
                          Debil jsem tu střihal Vysočinu a zapomněl jsem na to taky, grabnu v noci opakování, stejně jako eurosport.
                          Kua jaktoze to davaj v utery, dyt to vzdycky bylo ve stredu! to jsou veci...

Komentář

• quote:
                            ted sem se doukoukal na toho onboard Duvala a reknu vam parada, takle kdyby to bylo dycky...a v cestine, a s udaji km/h...to by bylo posusnani...az si rikam takovy dlouhy RZ, jak se muzou celou dobu tak pekelne soustredit...
                            A to je to jeste jedna z tech kratsich, vezmi si, ze tu posledni v Mexiku jeli pul hodiny. Docela bych chtel nejaky podobny onboard se Solbergem, anglictine preci jen rozumim vic nez francouzstine A nebo potom s Romanem

Komentář

• quote:
                              quote:

......pan-x......

Tak je to dobrý, v noci jsem 2x vstával a graboval, ale mám oboje, večer by to mělo být online.

Komentář

• quote:
                                Kua jaktoze to davaj v utery, dyt to vzdycky bylo ve stredu! to jsou veci...

Kvůli nějakýmu play off nebo co !!! A pak MS v krasobruslení, na nějaký auta se v ČT z vysoka ... To jest přístup Čechů k oblíbeným sportům!!!

ewrc-results.com

Komentář

Working...
                                X