Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• quote:
    Kvůli nějakýmu play off nebo co !!! A pak MS v krasobruslení, na nějaký auta se v ČT z vysoka ... To jest přístup Čechů k oblíbeným sportům!!!
    No musím říci, že po výkonu ŠM v Mexiku bylo pro mě "nějaké Play Off" balzámem na duši . HC Hamé Mistr Ligy

Komentář

• quote:
      quote:
      Kvůli nějakýmu play off nebo co !!! A pak MS v krasobruslení, na nějaký auta se v ČT z vysoka ... To jest přístup Čechů k oblíbeným sportům!!!
      No musím říci, že po výkonu ŠM v Mexiku bylo pro mě "nějaké Play Off" balzámem na duši . HC Hamé Mistr Ligy
      To je úplně jedno, jakej výkon měla ŠM v Mexiku, ale prostě mě se nelíbí upřednostňování určitého sportu před jiným, podle mého názoru velice oblíbeným!

ewrc-results.com

Komentář

• quote:
        quote:
        quote:
        To je úplně jedno, jakej výkon měla ŠM v Mexiku, ale prostě mě se nelíbí upřednostňování určitého sportu před jiným, podle mého názoru velice oblíbeným!
        Nedomnívám se, že na auta v ČT zvysoka serou. O reportážích Petra Krutského ze soutěží MS si myslím, že mají velmi dobrou úroveň.

Ale nedivím se, že v tuto dobu je hokej mnohem populárnější a daleko upřednostňovanější před naším "srdcovým" sportem rally. Nebudeme si nic nalhávat - základna fanoušků hokeje je mnohem širší než rally. U mě v práci nikdo nemá ani páru o tom, že se jelo MS v Mexiku nebo že Pech zvítězil na Vysočině. Spousta známých, kamarádů a kolegů jen tak mlhavě tuší, že nějaký Kresta jede za Ford v MS. Každý ale ví o tom, že Sparta vypadla v play off a že Zlín postoupil přes Litvínov.

Zkus si svá slova přebrat z druhé strany - stejně tak může kdokoliv jiný tvrdit, že se snažíš upřednostňovat určitý sport (rally) před jiným velice oblíbeným sportem (hokej, krasobruslení).

P.S. Pokud ale budeš kandidovat na programovou ředitelku ČT, tak máš můj hlas jistý

Komentář

• quote:
          quote:
          A Libe! A Libe! A Liberééééc!!! Jsem na ne zitra zvedavej...

Komentář

• Tak jsem z Vysočiny ještě sestříhal krizovky z RZ1, je to všechno na jednom místě a je neuvěřitelné, kolik aut tam mělo problémy. Má to přes 10 minut a stahovat můžete u Stanise.

Komentář

• quote:
              quote:
              quote:

Slááávieee! :-) zitra sem na vas zvedavej

Komentář

• quote:
                quote:
                quote:
                quote:

Slááávieee! :-) zitra sem na vas zvedavej

Spááártaaaa Prááhaaa!!!Skončila!!

www.janpavlicek.com

Komentář

• Se to tady trosku zvrhlo,ale vyrazeni Sparty me opravdu "velice mrzi"...
                  Sevciii!!!

Komentář

• quote:
                    Se to tady trosku zvrhlo,ale vyrazeni Sparty me opravdu "velice mrzi"...
                    Sevciii!!!

Bo Vítkovky jsou nejlepší

Komentář

• [quote]
                      to je v pohodě, to neni nic katastrofickýho. Hlavní je, že máme šanci to vidět. O víkendu se mi fakt nechtělo vstávat po flámech v 8.30hod, abych to zkouknul :-). Takže díky moc za to.
                      [quote]

Kurna ja jsem dosel domu v 4:45 a 5:05 jsem odjizdel na Okrisky. Podle me jsi udelal zakladni chybu a to ze jsi sel spat.

Komentář

• Bude nějaký pořad z Vysočiny i v TV? Neví někdo kdy?(Svět motorů)
                        P.S. Mexickou Rally by měli opakovat ještě jednou 19.3. v 5:00 ráno na ČT2

Komentář

• quote:Bo Vítkovky jsou nejlepší
                          HE HE HE

*JH*Zlín*
                          To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.

Komentář

• Race of Champions 2004 (by kilometr) to je co? Ze to ma tolik...esi si to mam stahovat

......pan-x......
                            ......pan-x......

Komentář

• Pane a kde to má být???

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
                              Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

• quote:
                                Race of Champions 2004 (by kilometr) to je co? Ze to ma tolik...esi si to mam stahovat
                                je to 2:45 hodiny dlouhy zaznam z lonskeho Race of Champions a je to holt trosku vetsi -]

Komentář

Working...
                                X