Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• quote:
    Pane a kde to má být???
    Hadej, mas jeden pokus

Komentář

• Cau Stanis,prosimTe ,rad ale prevelice rad bych si od tebe neco ztahnoul,ale proste nemohu ,nejde mi to a cim to je nemam tuseni.

kdyz jsem na tvoji strance ,tak na odkaz kliknu -targer save as ..,ale ani druh file mi to nenapise.

kdyz na ten odkaz primo kliknu ..jako .avi na konce ,tak proste se me nic neotevre
      http://rally.stanis.info/down.php?so...viD-shacki.avi CANNOT FIND SERVER..

NEVIS PLS CIM TO MUZE BYT ??
      ztahuju pri tom filmy z DC++,ale i kdyz to vypnu tam to nejde.inet mam celkem rychly cabel..
      nevis jak na to ,aspon na nejaky eurosport rip bych se v svem zivote chtel podivat .
      diky moc za pripadnou radu a kdyby vedel nekdo jiny ,tak velmi potesite .
      dekuji
      czechdenver

Komentář

• Mě to taky nejde. Asi výpadek serveru a nebo záměrné vypnutí?

Komentář

• vystrihl jsem ze zaznamu na eurosportu valduv crash a rozhovor..

www.rallyphotos.cz

Komentář

• Je dost dobre mozne, ze to ma Stanis nejak upravene, aby nemohli z jeho serveru stahovat jini uzivatele, nez z Ceske Republiky - a mozna jeste tak ze Slovenske Republiky. Kdo vi?

Ja nevim, ale predpokladam, ze uzivatele napriklad ze Svedska, Francie, ci USA, tim padem maji smulu, protoze si dovedu predstavit, co by se asi stalo, kdyby se odkaz na jeho server objevil v nejakem hodne navstevovanem zahranicnim diskusnim foru. Uz takhle to ma pretizeno a napor tisicovek fanousku rally by mu zpusobil velky narust prenesenych dat (data traffic).

Pak by se take nekdo mohl zacit zajimat o to, co na tom serveru je. Podle ceskych autorskych zakonu (a potazmo i evropskych) se nahravani a porizovani zaznamu z televize a radia obecne toleruje. A to za predpokladu, ze je: tak cineno pro osobni potrebu, ze tim opravnenemu subjektu nevznikla zadna skoda, ze opravneny subjekt (tj. autor) nebyl zkracen na svych pravech, popripade neprisel o zisk a tak dale.

Jinymi slovy: licenci za vysilani Eurosportu plati prijemce signalu, tj. vysilaci spolecnost a pokud je Stanis klientem teto vysilaci spolecnosti (jako ze asi je) ma pravo tento signal kopirovat, protoze zverejnenim verejne dostupneho signalu nevznika autorovi (tj. Eurosportu) zadna skoda, nebot uzavrenim a prostrednictvim licencni smlouvy dostal za tento signal uz jednou zaplaceno. Stanis na kopii ale nesmi dale vydelavat, tj. nesmi ho dal prodavat - coz nedela. Ale pozor, vyklad zakona vzdy zalezi na konkretnim soudci, ktery muze prihlednout k okolnostem pripadu a v pripadnem sporu rozhodnout v neprospech subjektu, v tomto pripade Stanise (doposud se tak nikdy nestalo). V pripade, ze by se o serveru dozvedel nekdo opravneny (treba Eurosport) muze narokovat stazeni kopii vlastnich programu.

Jen tak pro informaci, v jinych zemich, specialne USA, muze byt neco podobneho o hubu. Pravdepodobne se bude jednat "o nelegalne porizenou, piratskou kopii, kterou neni mozne distribuovat, pozmenovat, ani jinak uzivat". Pokud se tak stane, musi autor nelegalni kopie navic "nabonzovat" vsechny, kterym tuto kopii poskytl, tj. matku, bratra, kamarady, a tak dale, cimz si mozna ubere par let v base, ale vsechny ostatni vystavi trestnimu postihu. Protoze tam neplati, ze muze odmitnout vypoved, v pripade, ze by jeho vypoved mohla uskodit nekomu, kdo je mu blizky. (ale to jen tak pro info, opravte mne, pokud se pletu)

Komentář

• quote:
              Cau Stanis,prosimTe ,rad ale prevelice rad bych si od tebe neco ztahnoul,ale proste nemohu ,nejde mi to a cim to je nemam tuseni.

kdyz jsem na tvoji strance ,tak na odkaz kliknu -targer save as ..,ale ani druh file mi to nenapise.

kdyz na ten odkaz primo kliknu ..jako .avi na konce ,tak proste se me nic neotevre
              http://rally.stanis.info/down.php?so...viD-shacki.avi CANNOT FIND SERVER..

NEVIS PLS CIM TO MUZE BYT ??
              ztahuju pri tom filmy z DC++,ale i kdyz to vypnu tam to nejde.inet mam celkem rychly cabel..
              nevis jak na to ,aspon na nejaky eurosport rip bych se v svem zivote chtel podivat .
              diky moc za pripadnou radu a kdyby vedel nekdo jiny ,tak velmi potesite .
              dekuji
              czechdenver
              Kdyz se podivas na tu diru v grafu, tak uvidis, ze serves v tu dobu nejspis nejel, takze se pak nemuzes divit

Komentář

• quote:
                Je dost dobre mozne, ze to ma Stanis nejak upravene, aby nemohli z jeho serveru stahovat jini uzivatele, nez z Ceske Republiky - a mozna jeste tak ze Slovenske Republiky. Kdo vi?
                A na to jsi prisel jak???

quote:Ja nevim, ale predpokladam, ze uzivatele napriklad ze Svedska, Francie, ci USA, tim padem maji smulu, protoze si dovedu predstavit, co by se asi stalo, kdyby se odkaz na jeho server objevil v nejakem hodne navstevovanem zahranicnim diskusnim foru. Uz takhle to ma pretizeno a napor tisicovek fanousku rally by mu zpusobil velky narust prenesenych dat (data traffic).
                Timhle zpusobem bych taky treba mohl zablokovat vsechny stahovace z Chella nebo Karnevalu, protoze moc tahaji. Nevidim duvod, proc bych to mel nekomu omezovat! Takhle se mi uz nabidlo par lidi ze zahranici, jestli s tim nechci nejak pomoct.

quoteak by se take nekdo mohl zacit zajimat o to, co na tom serveru je. Podle ceskych autorskych zakonu (a potazmo i evropskych) se nahravani a porizovani zaznamu z televize a radia obecne toleruje. A to za predpokladu, ze je: tak cineno pro osobni potrebu, ze tim opravnenemu subjektu nevznikla zadna skoda, ze opravneny subjekt (tj. autor) nebyl zkracen na svych pravech, popripade neprisel o zisk a tak dale.

Jinymi slovy: licenci za vysilani Eurosportu plati prijemce signalu, tj. vysilaci spolecnost a pokud je Stanis klientem teto vysilaci spolecnosti (jako ze asi je) ma pravo tento signal kopirovat, protoze zverejnenim verejne dostupneho signalu nevznika autorovi (tj. Eurosportu) zadna skoda, nebot uzavrenim a prostrednictvim licencni smlouvy dostal za tento signal uz jednou zaplaceno. Stanis na kopii ale nesmi dale vydelavat, tj. nesmi ho dal prodavat - coz nedela. Ale pozor, vyklad zakona vzdy zalezi na konkretnim soudci, ktery muze prihlednout k okolnostem pripadu a v pripadnem sporu rozhodnout v neprospech subjektu, v tomto pripade Stanise (doposud se tak nikdy nestalo). V pripade, ze by se o serveru dozvedel nekdo opravneny (treba Eurosport) muze narokovat stazeni kopii vlastnich programu.
                Nejsi ty nahodou pravnik??? Ja zadnej Eurosport nechytam, na nicem nevydelavam a jestli nekdo zacne prudit, tak to je za 10 sekund vsechno smazany. A nebo tam zavedu nejakou registraci a vsichni kdo se mi nebudou libit budou mit po ptakach

quote:Jen tak pro informaci, v jinych zemich, specialne USA, muze byt neco podobneho o hubu. Pravdepodobne se bude jednat "o nelegalne porizenou, piratskou kopii, kterou neni mozne distribuovat, pozmenovat, ani jinak uzivat". Pokud se tak stane, musi autor nelegalni kopie navic "nabonzovat" vsechny, kterym tuto kopii poskytl, tj. matku, bratra, kamarady, a tak dale, cimz si mozna ubere par let v base, ale vsechny ostatni vystavi trestnimu postihu. Protoze tam neplati, ze muze odmitnout vypoved, v pripade, ze by jeho vypoved mohla uskodit nekomu, kdo je mu blizky. (ale to jen tak pro info, opravte mne, pokud se pletu)
                USA mi muzou leda tak ... vis co! At si buzerujou svoje obcany ve svy zemi, ale co se budou srat do nejaky CR? Tady plati nase prava, co plati u nich me vubec nezajima.
                Howg.

Komentář

• to Marlin ..to co se snazis nastinit,s tim nemuzu souhlasit,na ewrc.cz jsem uz pres rok ,Stanis me mozna zna ,neni sice poprve co sem se na to ptal,ale i podle meho nickname vi,ze asi momentalne nejsem doma v Napajedlich ......to by me rozhodne rekl,ze od nej nemuzu sosat :-)

vice mene sem se asi vzdycky snazil download ranomeho casu ,jak prichazim z prace a to jsou 2 pm v severnich Cechach,so ..not the best time to do that ...takze zrejme ma chyba ..
                  Stanisovi je velke diky ,fakt prevelke ,my zahranicni nemame sanci zaznamy Eurosportu spatrit.
                  takze thanx a buch Stanis,tedka uz to jede a prezavratnou rychlosti :-)
                  Kdybych Ti tak dneska mohl nagrabovat Miami - LALakers .Shaq vers.Kobe part 2 ..uz se mooc tesim :-))))
                  Rally a NBA zdar!:-)

a jeste jednou Stanisovi diky za vsechnu praci.

Komentář

• a samozrejme Shackimu a jeho neznamym kamosum taky :-)

Komentář

• quote:
                      a samozrejme Shackimu a jeho neznamym kamosum taky :-)
                      Jemu hlavne, on to vsechno nahrava

Komentář

• Tak u Stanise už je i hodinový sestřih Mexika z Eurosportu, je to včetně JWRC.

Komentář

• quote:
                          Tak u Stanise už je i hodinový sestřih Mexika z Eurosportu, je to včetně JWRC.
                          Jenze ted zase nejak chcipnul server, tak to zkuste casem... BTW kdyz tam nevidite ten graf, tak ani nemusite zkouset neco stahovat, pac to nejede

Komentář

• Zdravim, nemáte náhodou někdo videoklipy továrních Lancií 037 Rally z let 1984???

Komentář

• To CzechDenver a Stanis:

Jejda. Jsem nechtel vyvolat takovou drsnou reakci. Jen jsem se trochu rozpovidal a spekuloval.

Tak pardon.

Komentář

• Točeno na stejném místě, myslim že je to docela kalup.

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
                                Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

Working...
                                X