Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Videoklip
Collapse
X
-
Cau Stanis,prosimTe ,rad ale prevelice rad bych si od tebe neco ztahnoul,ale proste nemohu ,nejde mi to a cim to je nemam tuseni.
kdyz jsem na tvoji strance ,tak na odkaz kliknu -targer save as ..,ale ani druh file mi to nenapise.
kdyz na ten odkaz primo kliknu ..jako .avi na konce ,tak proste se me nic neotevre
http://rally.stanis.info/down.php?so...viD-shacki.avi CANNOT FIND SERVER..
NEVIS PLS CIM TO MUZE BYT ??
ztahuju pri tom filmy z DC++,ale i kdyz to vypnu tam to nejde.inet mam celkem rychly cabel..
nevis jak na to ,aspon na nejaky eurosport rip bych se v svem zivote chtel podivat .
diky moc za pripadnou radu a kdyby vedel nekdo jiny ,tak velmi potesite .
dekuji
czechdenver
Komentář
-
vystrihl jsem ze zaznamu na eurosportu valduv crash a rozhovor..
Komentář
-
Je dost dobre mozne, ze to ma Stanis nejak upravene, aby nemohli z jeho serveru stahovat jini uzivatele, nez z Ceske Republiky - a mozna jeste tak ze Slovenske Republiky. Kdo vi?
Ja nevim, ale predpokladam, ze uzivatele napriklad ze Svedska, Francie, ci USA, tim padem maji smulu, protoze si dovedu predstavit, co by se asi stalo, kdyby se odkaz na jeho server objevil v nejakem hodne navstevovanem zahranicnim diskusnim foru. Uz takhle to ma pretizeno a napor tisicovek fanousku rally by mu zpusobil velky narust prenesenych dat (data traffic).
Pak by se take nekdo mohl zacit zajimat o to, co na tom serveru je. Podle ceskych autorskych zakonu (a potazmo i evropskych) se nahravani a porizovani zaznamu z televize a radia obecne toleruje. A to za predpokladu, ze je: tak cineno pro osobni potrebu, ze tim opravnenemu subjektu nevznikla zadna skoda, ze opravneny subjekt (tj. autor) nebyl zkracen na svych pravech, popripade neprisel o zisk a tak dale.
Jinymi slovy: licenci za vysilani Eurosportu plati prijemce signalu, tj. vysilaci spolecnost a pokud je Stanis klientem teto vysilaci spolecnosti (jako ze asi je) ma pravo tento signal kopirovat, protoze zverejnenim verejne dostupneho signalu nevznika autorovi (tj. Eurosportu) zadna skoda, nebot uzavrenim a prostrednictvim licencni smlouvy dostal za tento signal uz jednou zaplaceno. Stanis na kopii ale nesmi dale vydelavat, tj. nesmi ho dal prodavat - coz nedela. Ale pozor, vyklad zakona vzdy zalezi na konkretnim soudci, ktery muze prihlednout k okolnostem pripadu a v pripadnem sporu rozhodnout v neprospech subjektu, v tomto pripade Stanise (doposud se tak nikdy nestalo). V pripade, ze by se o serveru dozvedel nekdo opravneny (treba Eurosport) muze narokovat stazeni kopii vlastnich programu.
Jen tak pro informaci, v jinych zemich, specialne USA, muze byt neco podobneho o hubu. Pravdepodobne se bude jednat "o nelegalne porizenou, piratskou kopii, kterou neni mozne distribuovat, pozmenovat, ani jinak uzivat". Pokud se tak stane, musi autor nelegalni kopie navic "nabonzovat" vsechny, kterym tuto kopii poskytl, tj. matku, bratra, kamarady, a tak dale, cimz si mozna ubere par let v base, ale vsechny ostatni vystavi trestnimu postihu. Protoze tam neplati, ze muze odmitnout vypoved, v pripade, ze by jeho vypoved mohla uskodit nekomu, kdo je mu blizky. (ale to jen tak pro info, opravte mne, pokud se pletu)
Komentář
-
quote:
Cau Stanis,prosimTe ,rad ale prevelice rad bych si od tebe neco ztahnoul,ale proste nemohu ,nejde mi to a cim to je nemam tuseni.
kdyz jsem na tvoji strance ,tak na odkaz kliknu -targer save as ..,ale ani druh file mi to nenapise.
kdyz na ten odkaz primo kliknu ..jako .avi na konce ,tak proste se me nic neotevre
http://rally.stanis.info/down.php?so...viD-shacki.avi CANNOT FIND SERVER..
NEVIS PLS CIM TO MUZE BYT ??
ztahuju pri tom filmy z DC++,ale i kdyz to vypnu tam to nejde.inet mam celkem rychly cabel..
nevis jak na to ,aspon na nejaky eurosport rip bych se v svem zivote chtel podivat .
diky moc za pripadnou radu a kdyby vedel nekdo jiny ,tak velmi potesite .
dekuji
czechdenver
Komentář
-
quote:
Je dost dobre mozne, ze to ma Stanis nejak upravene, aby nemohli z jeho serveru stahovat jini uzivatele, nez z Ceske Republiky - a mozna jeste tak ze Slovenske Republiky. Kdo vi?
quote:Ja nevim, ale predpokladam, ze uzivatele napriklad ze Svedska, Francie, ci USA, tim padem maji smulu, protoze si dovedu predstavit, co by se asi stalo, kdyby se odkaz na jeho server objevil v nejakem hodne navstevovanem zahranicnim diskusnim foru. Uz takhle to ma pretizeno a napor tisicovek fanousku rally by mu zpusobil velky narust prenesenych dat (data traffic).
quoteak by se take nekdo mohl zacit zajimat o to, co na tom serveru je. Podle ceskych autorskych zakonu (a potazmo i evropskych) se nahravani a porizovani zaznamu z televize a radia obecne toleruje. A to za predpokladu, ze je: tak cineno pro osobni potrebu, ze tim opravnenemu subjektu nevznikla zadna skoda, ze opravneny subjekt (tj. autor) nebyl zkracen na svych pravech, popripade neprisel o zisk a tak dale.
Jinymi slovy: licenci za vysilani Eurosportu plati prijemce signalu, tj. vysilaci spolecnost a pokud je Stanis klientem teto vysilaci spolecnosti (jako ze asi je) ma pravo tento signal kopirovat, protoze zverejnenim verejne dostupneho signalu nevznika autorovi (tj. Eurosportu) zadna skoda, nebot uzavrenim a prostrednictvim licencni smlouvy dostal za tento signal uz jednou zaplaceno. Stanis na kopii ale nesmi dale vydelavat, tj. nesmi ho dal prodavat - coz nedela. Ale pozor, vyklad zakona vzdy zalezi na konkretnim soudci, ktery muze prihlednout k okolnostem pripadu a v pripadnem sporu rozhodnout v neprospech subjektu, v tomto pripade Stanise (doposud se tak nikdy nestalo). V pripade, ze by se o serveru dozvedel nekdo opravneny (treba Eurosport) muze narokovat stazeni kopii vlastnich programu.
quote:Jen tak pro informaci, v jinych zemich, specialne USA, muze byt neco podobneho o hubu. Pravdepodobne se bude jednat "o nelegalne porizenou, piratskou kopii, kterou neni mozne distribuovat, pozmenovat, ani jinak uzivat". Pokud se tak stane, musi autor nelegalni kopie navic "nabonzovat" vsechny, kterym tuto kopii poskytl, tj. matku, bratra, kamarady, a tak dale, cimz si mozna ubere par let v base, ale vsechny ostatni vystavi trestnimu postihu. Protoze tam neplati, ze muze odmitnout vypoved, v pripade, ze by jeho vypoved mohla uskodit nekomu, kdo je mu blizky. (ale to jen tak pro info, opravte mne, pokud se pletu)
Howg.
Komentář
-
to Marlin ..to co se snazis nastinit,s tim nemuzu souhlasit,na ewrc.cz jsem uz pres rok ,Stanis me mozna zna ,neni sice poprve co sem se na to ptal,ale i podle meho nickname vi,ze asi momentalne nejsem doma v Napajedlich ......to by me rozhodne rekl,ze od nej nemuzu sosat :-)
vice mene sem se asi vzdycky snazil download ranomeho casu ,jak prichazim z prace a to jsou 2 pm v severnich Cechach,so ..not the best time to do that ...takze zrejme ma chyba ..
Stanisovi je velke diky ,fakt prevelke ,my zahranicni nemame sanci zaznamy Eurosportu spatrit.
takze thanx a buch Stanis,tedka uz to jede a prezavratnou rychlosti :-)
Kdybych Ti tak dneska mohl nagrabovat Miami - LALakers .Shaq vers.Kobe part 2 ..uz se mooc tesim :-))))
Rally a NBA zdar!:-)
a jeste jednou Stanisovi diky za vsechnu praci.
Komentář
-
quote:
a samozrejme Shackimu a jeho neznamym kamosum taky :-)
Komentář
-
quote:
Tak u Stanise už je i hodinový sestřih Mexika z Eurosportu, je to včetně JWRC.
Komentář
-
Točeno na stejném místě, myslim že je to docela kalup.
http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
Rally Fans Mariánské Lázně
Komentář
Komentář