no podle me mas na kamere nastaveny mod "widescreen", takze ono to prida nahoru a dolu cerny pruh...ale pak si v movie makeru nastavil sirokouhle rozliseni a ono to proste roztahlo cely ten obraz...ja to delam tak, ze mam v kamere zaply ten widescreen a potom v pocitaci ty cerne pruhy urezu (ve virtual dubu)
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Videoklip
Collapse
X
-
-
No vidis, Don ti popsal dalsi moznost. Jen me zajima proc tahas z kamery jen 320x240?
2Don: Z jakyho duvodu mas na kamere nastaveno 16:9? (tzn. vyhody?)
quote:
quote:
OK. Nejsi prvni. Pred case nekdo udelal to same. A abych rekl pravdu tak nevim jak k tomu dojde. V cem jsi to delal? Je to uz nagrabovany sirokouhly (kdyz jednotlivy AVI-pokud je mas, pustis, jsou rozplizly?) nebo se to stalo az pri exportu?
Komentář
-
Komentář
-
No ja to totiz nechapu. Pokud to poustis na klasicke TV nebo monitoru, tak nevidim duvod vyvadet s tim ty psi kusy cos napsal. A kdyz uz je nekdo zacatecnik (to neni nijak mireno na tebe) tak nevim proc zapina neco na kamere co tam standartne nastaveno neni a pak protoze z toho chce opet 4:3 tak to musis o riznout.
Navic mozna si vzpominam, zes to byl ty, kdo udelal taky takhle rozslaply video, ne?
quote:
nevim jestli to ma nejake vyhody, ale proste se mi to tak vic libi
Komentář
-
ne, moje video je v poradkuhttp://don.vn.cz/temp/other/valasska-rally2005.avi
proste se mi to libi sirokouhle, to je cele..
Komentář
-
Komentář
-
quote:
OK. Nejsi prvni. Pred case nekdo udelal to same. A abych rekl pravdu tak nevim jak k tomu dojde. V cem jsi to delal? Je to uz nagrabovany sirokouhly (kdyz jednotlivy AVI-pokud je mas, pustis, jsou rozplizly?) nebo se to stalo az pri exportu?
quote:
quote:
http://www.8-c.wz.cz/video/rally/valaska/rz9a12.wmv
Muzete mi nekdo vysvetlit pro me nepochopitelnou vec. Proc nekdo zprzni video do formatu 16:9 timto zpusobem??
Komentář
-
OK. Omlouvam se Donovi za narceni. Prvni video byva obcas tragedie (samozrejme i v mem pripade). Ale chybama se clovek uci ...
quote:
Mozna myslis me. Moje video z Pribrami taky bylo takhle "rozplacly". Me to udelal primo "Ulead", kterej sem dostal ke kamere, bylo to tam asi defaultne nastaveny primo pri grabovani. Kazdopadne po prechodu na Pinacle a nastaveni spravneho pomeru se tento problem (zjevne mezi klavesnici a zidli) odstranil
Komentář
-
Amen....
quote:
OK. Omlouvam se Donovi za narceni. Prvni video byva obcas tragedie (samozrejme i v mem pripade). Ale chybama se clovek uci ...
quote:
Mozna myslis me. Moje video z Pribrami taky bylo takhle "rozplacly". Me to udelal primo "Ulead", kterej sem dostal ke kamere, bylo to tam asi defaultne nastaveny primo pri grabovani. Kazdopadne po prechodu na Pinacle a nastaveni spravneho pomeru se tento problem (zjevne mezi klavesnici a zidli) odstranil
Komentář
-
-
Komentář
-
Komentář
-
-
quote:
Komentář
Komentář