Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Tak toto je ultradobré. Emilův nálet na cílovou rampu Nový Zéland 1996

Komentář

• Jojo,mam se na co tesit

Komentář

• quote:
        To HAMBA:Ja to stahnul na DC++
        Na kterym Hubu strahujes veci z rally?
        Na CZPRO jsem vubec nic nenasel, nebo blbe hledam...

Komentář

• Dekuji Mr. Castulik, ale me to stale nefunguje. Momentalne jsem v Kansas City a ty pocitace jsou nejake divne, brzy si to doma nejak poresim.
          Alespon vim, ze to nekomu jde..

Komentář

• Podle mě je trik v tom že se na tu stránku jusíš alepoň desetkrát podívat, nebo tak něco, protože já to zloušel každej den a pak najednou to šlo.
            Šlo mi to tímto způsobem:V seznamu jsem si zadal následující výraz "Rally videók" a dal hledat ve světě.pak se ti objeví asi deset stránek na výběr.Zkus projet každou a na některý z nich je odkaz na "deun rally oldala EVO 2" a nebo zlus přímo tenhle odkaz:

a RALLYONGÓK lapja - 1999 óta a legRALLYbb...

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
            Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

• !!Škoda Motorsport testuje v Trnavě!!

Tak před rokem kdy barvy škody hájil ještě Kenneth Erikson,jsem byl osobně u toho když Motorsport testoval octavkuWRC na Britskou rally. Dnes jsem se dozvěděl z několika dobrých zdrojů, že dnes a zítra testují na Britanii v lesích okolo Trnavy FábieWRC! Dnes testoval nastavení vozu Toni a zítra Roman. Takže kdo ještě neviděl Fabii WRC na vlastní oči, a je z okolí Zlína ať neváhá, stojí to za to!!Aspoń loni to za to stálo, vidět tovární jezdce v akci, nebo se dívat jak mechanici v zoně mění turbo, diferencial atd ze 2 metrů. Kde jinde než v Trnavě!!

Jo a tato zpráva je přísně tajná tak si to nechte pro sebe

Komentář

• na http://www.peugeot-club.com v rubrice galerie jsou zajimave videa z rally, pikes peak, dakar

Pug205gti

Komentář

• Mno ja bych se urcite rad podival, ale mam skolu, nevis, kdy tam tak asi budou?

quote:
                  !!Škoda Motorsport testuje v Trnavě!!

Tak před rokem kdy barvy škody hájil ještě Kenneth Erikson,jsem byl osobně u toho když Motorsport testoval octavkuWRC na Britskou rally. Dnes jsem se dozvěděl z několika dobrých zdrojů, že dnes a zítra testují na Britanii v lesích okolo Trnavy FábieWRC! Dnes testoval nastavení vozu Toni a zítra Roman. Takže kdo ještě neviděl Fabii WRC na vlastní oči, a je z okolí Zlína ať neváhá, stojí to za to!!Aspoń loni to za to stálo, vidět tovární jezdce v akci, nebo se dívat jak mechanici v zoně mění turbo, diferencial atd ze 2 metrů. Kde jinde než v Trnavě!!

Jo a tato zpráva je přísně tajná tak si to nechte pro sebe

Rally fanda

Komentář

• Na rally.sk je super video,sestřih bouraček,ale staré auta a záběry,moc pěkné.

www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

• A opět rally.sk, video od JanK, Wales 2003: http://www.rally.sk/article.php?sid=...thread&order=0

www.pinecnivnice.cz / GO BUJDA !!!

Komentář

• Kolekcja filmów rajdowych. Rally movies.

Komentář

• To sala:taky si tu stránku našel přes odkaz na portálu?

je tam toho oprabvdu hodně, nevim co si mam stáhnout dřív.

Komentář

• quote:
                            Kolekcja filmów rajdowych. Rally movies.

je to super, ale nejak se mi to vždy sekne uprostřed stahování, takže mam jen začátky..

Komentář

• Myslim že mam dost rychlý připojení, ale tady místo obvyklejch 50 kb/sec. stahuju 10 kb/sec.Jinak ta stránka je fakt dobrá.video carlose ve Finsku s Toyotou je dost dobrý.

Čím to je???

Upravil - Častulik 12 Nov 2003 15:14:52

Komentář

• odpoledne jsem tam do uploadu hodil do slozky acip videa z pribrami a trebice,stoji to za to
                                je to na jejich ftp:
                                IP: 156.17.233.197
                                PORT: 2002
                                LOGIN/PASSWORD: rally/rally

Komentář

Working...
                                X