Jenomže já toho chci vždy vidět co nejvíc,potřebuju cítit vůni brzd a spáleného benzínu a když slyším WRC tak si vypínám mozek a jdu...
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Videoklip
Collapse
X
-
-
quote:
Mam stažené video tak z roku 1997-8 a je tam Subaru impreza 555 sk.A ve skoku.Po dopadu auto odskočí do strany, přerazí sloup a zmasakruje tak 15 diváků.Když jsem to viděl poprvé tak jsem si uvědomil na jak nebezpečných místech jsem někdy stál.Už nikdy na takový místo nevlezu.
Upravil - Častulik 22 Nov 2003 11:40:17
Komentář
-
Na našich stránkách je již k dispozici video z Barvíkovy krizovky na posledním průjezdu ořechovské RZ modřické Rallye Show.
Komentář
-
Zdravim shanim nejaka kvalitni videa Lancia,205,Audi a neco od rally jank?NA www.rally4u.com nefachcenko!!!
Fanda rally
XC Biker
Komentář
-
quote:
Zdravim shanim nejaka kvalitni videa Lancia,205,Audi a neco od rally jank?NA www.rally4u.com nefachcenko!!!
Fanda rally
XC Biker
az budes stahovat z madarska, tak pevny nervy, me to chodilo tak 3 kb/s
Upravil - sala 27 Nov 2003 14:37:37
Komentář
-
Komentář
-
Ty z toho ursu.hu mam stažený všechny,a le i když mam ADSL tak jsem tahal max. 20 kb/s což bylo při 200 megovým video dost málo.To video z letošního Finska je fakt hustý.Kdo má alespoň trochu rychlý připojení vřele doporučuji.
http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
Rally Fans Mariánské Lázně
Komentář
-
quote:
Ty z toho ursu.hu mam stažený všechny,a le i když mam ADSL tak jsem tahal max. 20 kb/s což bylo při 200 megovým video dost málo.To video z letošního Finska je fakt hustý.Kdo má alespoň trochu rychlý připojení vřele doporučuji.
Komentář
-
-
Jo mam všechno.Koukam tam každej den jestli tam není něco novýho a pak to hned stáhnu.Po nějaký době to může přestat jít jako je to na těch Francouzkejch stránkách.
Ale mam všechno.Nějaký videa vůbec nestojí za stáhnutí, ale to Finsko je fakt hustý.Je to včetně shakedownu a RZ Oumnipuhja (asi se to tak nepíše)
http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
Rally Fans Mariánské Lázně
Komentář
-
Už to tady jednou bylo, ale stejně je to MAZEC !!! tentokrát se zvukem.
MravenecZ
Komentář
-
quote:
Jo mam všechno.Koukam tam každej den jestli tam není něco novýho a pak to hned stáhnu.Po nějaký době to může přestat jít jako je to na těch Francouzkejch stránkách.
Ale mam všechno.Nějaký videa vůbec nestojí za stáhnutí, ale to Finsko je fakt hustý.Je to včetně shakedownu a RZ Oumnipuhja (asi se to tak nepíše)
Komentář
-
EMÍÍÍÍÍÍL
To je typické - starý dobrý Emil a stará dobrá Škodovka!!!
Komentář
Komentář