Teď jsem koukal na video o Audi Quattro a když jsem viděl jak se lidi rozestupují těsně před velmi rychle jedoucím autem a jak to auto ty lidi míji o centimetry, tak mi běhal mráz po zádech ...
Kdo jste stahoval z ftp://ftp.sysadmin-racing.com/videos/WRC ,jde vam video z roku 1996? Mam z toho jen pres hodinu zeleny obrazovky... a ja chtel tolik videt Indonesiii..nevite nekdo, kde najit videa z Rally Indonesie 1996 a 1997 a taky z Číny 1999? Díky moc.
Kdo jste stahoval z ftp://ftp.sysadmin-racing.com/videos/WRC ,jde vam video z roku 1996? Mam z toho jen pres hodinu zeleny obrazovky... a ja chtel tolik videt Indonesiii..nevite nekdo, kde najit videa z Rally Indonesie 1996 a 1997 a taky z Číny 1999? Díky moc.
Mě to jede bez problémů, teď jsem tam viděl Carlose s nášivkou Red Bull na kombinéze
Čínu 99 mám v šuplíku na DVD...
No jo,mě to taky nejede..taky jenom zeleno.To je divný...
Mozna jsem zaspal dobu,ale dnes jsem nasel programek "Shareaza",neco na zpusob "DC++" a je tam pekna hromadka videoklipu z rallye,ale mozna ze to vsichni davno uz znate...tak soory
Komentář