Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

quote:
    Jo to vím že z ruska taky jsem to na těch stránkách našel nezávisle na tobě , ale co to bylo za auto. Že by Škodovka testovala WRC v rusku?? Tam de utajit všechno. Cha,cha.

Urcite se da utajit vse, ale WRCecko to urcite neni. Spis nejake Acko.

Komentář

:0 Pozor.Upozornění pro všechny!!!! :0

Kdo nemá program Kazaa (stahování od obrázků,přes miliardy MP3 až k videům),tak ho naleznete na (http://www.kazaa.com) a nainstalujte si desktop.Už vám neřeknu kolik to zabere času,ale stojí to rozhodně za to!!!Vše co vám vyhledávání najde,ihned můžete začít stahovat!!!Při stahování songů či videa samozřejmě po pausnutí můžete v případě ukončení od tohoto místa dále stahovat!!!
      Najdete tam zajímavé věci.Vše je samozřejmě zdarma.Pouze čas na netu vám bude poněkud dražší.
      Bavte se dobře!!!

Pokud budete mít nějaké otázky,např o možnosti stahování videa co má na hadru můj známý (což kazaa také nabízí,pokud ten známý má též nainstalovanou Kazuu),můj E-Mail je vám k dispozici.

S tímto programem už nějakej ten rok pracuji,tak žádné obavy.

Upravil - Martin ( DADDY ) 07 Jan 2003 02:00:20

Komentář

quote:
        A TED APSOLUTNI BOMBA !!!!

PO CELOSVETOVEM USPECHU SESTRIHU WRC - 2001

18.9 MB 3:36 MIN

WRC - 2001

JE NA SVETE SESTRIH WRC - 2002

12.1 MB 4:52 MIN

WRC - 2002

Obe videa jsou ty nejlepsi, ktere jdou na netu sehnat. Ikdyz ma prvni skoro 19.MB a druhe 12.MB rozhodne doporucuji si je stahnout, stoji to za to!!!!!!
        A jeste, kdyz WRC - 2002 stahujete z http://www.rally.sk/index.php .Takze pri pripojeni 56k ho stahnete za necelich 52 min. Pokud se nemuzete rozhodnout, tak si prectete nazory na http://www.rally.sk/article.php?sid=...thread&order=0.

<h2>NEBUDETE LITOVAT !!!!</h2>

Cau Tom

ty videa jsou uplne bomba-zvlast to 2001...jen houst a vetsi kapky!

Komentář

a sorry-chtel jsem napsat ze to jsou dost dobry zabery..

Komentář

quote:
            a sorry-chtel jsem napsat ze to jsou dost dobry zabery..

Fakt dobry !!!

Komentář

Velmi vydařené video se Škodou v hlavní roli, bylo ve Světě motorů na ČT2.

Videa polských fandů jsou skvělá. Chci se zeptat českých kolegů, nebylo by taky něco hezkého z české dílny? Je u nás několik firem, které se videm z rally zabývají profesionálně, ale od žádné jsem nenašel podobné video v délce cca 5 - 6 min (10 sek. náhled v mizerné velikosti obrazu a kvalitě je k ničemu). Je to škoda.

Komentář

Neco z ČR, je na http://www.rallyejournal.cz/enter.html

Je to dost kvalitni a dobre.

Komentář

Videa na rallyejournalu jsem našel pouze 4. A musím říct, že zahraniční fandové jsou v tomto lepší. Nechci se dotknout nikoho kdo tyto věci tvoří a uveřejňuje. Za toto mu patří velké díky, a také je mi jasný že to je časově a jistě i technicky náročné. Je to pouze mé soukromé hodnocení. Možná takové malé rejpnutí směrem k RallyMedia a dalším tvůrcům videa.

Komentář

Časově a technicky to ještě jde. Problém bych viděl spíše finanční. Každé MEGA stojí dost peněz a i několika vteřinové video zabere hrozně místa. Proto jsou videa na internetu v nízké kvalitě.

Komentář

Zdravim všechny,chci se zeptat,nenajde se tady někdo,kdo by měl nějaká videa z rallye Agropa a ze starších rallye Pačejov.Potřebuju to na historický dokument a zejména starší nemohu sehnat.Mohou být jak na kazetě,tak i na CD.Díky za odpovědi.Bližší info na zitnik@cbox.cz

Komentář

Ano, velikost je jistě problém jak pro skladování tak hlavně pro stahování přes telefoní linku. Já osobně si ale rači stáhnu něco hezkého v objemu 30 / 50 mega i víc, když budu vědět, že to za to stojí. Například na videa prezentovaná na RallyMedia nekoukám vůbec, protože to je ztráta času a kapacity modemu.

Komentář

No možná x minut dlouhý sestřih z jednoho závodu, který bychom po 14 dnech vymazali není špatný nápad. Nic neslibuji...

Komentář

Jó, video ze závodů by bylo super. A jestli mohu zase trochu rejpat, prosil bych aby tam byli i slabé dvoukolky, protože je to nejen hezké, ale i poučné. Ďík

Komentář

Nějaká videa z letošního Monte

Komentář

Working...
                              X