Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Videoklip
Collapse
X
-
-
Nazdar lidi chtěl bych se zeptat.
neznáte link kde se dájí stahovat reportáže o rally z eurosportu nedávno jsem myslím z tudma kliknul na jeden odkaz a atahnul jsem reportáž z eurosportu rally acropolis stage tu na tim stadionu tak nevíte kde by se daly stáhnout i nejaké ostatní??????
Michal Palásek
VV Rally Vyškov - http://rallyvyskov.cz
Komentář
-
quote:
Nazdar lidi chtěl bych se zeptat.
neznáte link kde se dájí stahovat reportáže o rally z eurosportu nedávno jsem myslím z tudma kliknul na jeden odkaz a atahnul jsem reportáž z eurosportu rally acropolis stage tu na tim stadionu tak nevíte kde by se daly stáhnout i nejaké ostatní??????
Komentář
-
Komentář
-
Videoklipy z různých rally střední Evropy a okolí (Slovinsko, Slovensko, Maďarsko, Itálie, Rakousko,...)
Komentář
-
krátke video z rally Bohemia 2005:
Komentář
-
možná už to tu bylo, ale stejně. Je to Rohrl na Pikes Peaku.
Komentář
-
Další videa z google ... doporučuju klip "All about rallying" - asi nejhezčí vzpomínkový video, co jsem kdy viděl ... prosím komentáře 8-) Další budou přibejvat ...
(opět dávám link do "sousedního" fóra, jelikož je samoznej odkaz hrozně dlouhej, tak ať to tu nerozhodí stránku - kluci určitě prominou
PetrWRC
PetrWRC | MotorHome.cz Member
Komentář
-
Mate nekdo nejake DVD, ktere se priklada motoristickym casopisum (jestli to byl Automobil, nebo jak se to jmenuje)? Ted ma vyjit historie Mitsubishi v rally, posledne tam bylo neco o zavodnich (nebo rallyovych) autech 70. let. Zajima me, jestli to stoji za to, nebo jestli to nejsou jen vyhozene penize.
Pug205gti
Komentář
-
Komentář
-
quote:
Pokazde, kdyz stahuju "googlove" video, tak se mi spusti stahovani, ale nikdy se nedotahne do konce. Nevite cim to muze byt?Jen neni podporováno navazování souborů, takže se to musí stáhnout na jeden zátah!
PetrWRC
PetrWRC | MotorHome.cz Member
Komentář
Komentář