Původně odeslal hujer
Zobrazit příspěvek
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Videoklip
Collapse
X
-
-
Kronikář nejsem, ale co jsem našel tak poprvé se měla jet roku 1974. Níže přidám odkazy na opravdovou kroniku Barum rally, kde je harmonogram a dokonce i mapa, a ewrc, kde jsou zaznamenané výsledky. Asi to nebyla úplně jednoduchá RZ, když na této RZ přímo v tom roce 1974 odstoupily obě Škody 200RS #2 i #3
Zanechat komentář:
-
ano moc pěkná erzeta by se tam dala vyrobit. A prej se tam i kdysi dávno barumka jela.
Zanechat komentář:
-
Taky jsem na to v mape koukal, ono by se toho v tech Chribech naslo i vic, napr. na Bunci zahnout na zapad. Nikdo tam nebydli, cesty poradne nikam nevedou, stupen ochrany uzemi asi taky nebrani konani RZ. A 50 km prejezd taky neni nic strasnyho, na MS neni problem 100 tam a zpet kvuli jedny RZ.
Zanechat komentář:
-
Tonda Hředpokládám že to bylo z Koryčan na Osvětimany.Jsem tu cestu nedávno nechca objevil když byla havárka v buchlovákoch a já ve směru na UH otočil a přes Stupavu neznaje kudy dál(předpoklad byl směr Boršice) jsem trefil tu odbočku na Osvětimany.No teda opravdu pěkná,zatáčkovitá,do kopce a pak z kopce Hmm hmmm jsem si pěkně užil.Sice úzká ale zatáček přehršel.A dle map cca 9,5km.Mohla by to být pěkná RZ při Barum ale je to daleko od centra.
Zanechat komentář:
-
Rallye Muna Mikulovice
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: