quote:
Je to sice u konkurence, ale nemohu jinak. Kdo se chce podívat na to, jak se jezdilo bez aktivních diferáků a další hromady elektronických nesmyslů, tak se podívejte na: http://auto.impuls.cz/index4.php?mai...7&clanek=11382
Je to Uaaaaa...
MravenecZ
Ze začátku týdne na téhle sajtě viselo video s Carlosem a Lancií Delta tuším z Korsiky. Nemáte to někdo? Já to nestihl sosnout... Dík!
*JH*Zlín*
To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.
To sala:Bohužel, už na VHS je to docela špatná kvalita, takže to bud mohu nechat v téměř stejně kvalitě, ale bude to mít přes 200MB a nebo to ějak zkomprimuju aby to mělo menší velikost a tím pádem i mensší kvalitu, mě je to jedno, řekněte si, jak by se vám to hodilo více.
quote:
To sala:Bohužel, už na VHS je to docela špatná kvalita, takže to bud mohu nechat v téměř stejně kvalitě, ale bude to mít přes 200MB a nebo to ějak zkomprimuju aby to mělo menší velikost a tím pádem i mensší kvalitu, mě je to jedno, řekněte si, jak by se vám to hodilo více.
Častulíku pozor na autorská práva...Nagrabovat video z kazety není problém, ale mám pocit, že na toto video má jedna firma práva.
Video z Krumlova je hotové a je ke stažení z hlavní stránky, odkaz v pravém horním rohu. Jinak další videa najdete v odkazu "fotogalerie 2004" taktéž na hlavní stránce www.ewrc.cz Přeji hezké pokoukání.
Tak sem se na to tvoje video podival!Nenapada me nic co bych mu mohl vytknout, fakt bomba, jako vzdy
quote:
Video z Krumlova je hotové a je ke stažení z hlavní stránky, odkaz v pravém horním rohu. Jinak další videa najdete v odkazu "fotogalerie 2004" taktéž na hlavní stránce www.ewrc.cz Přeji hezké pokoukání.
quote:
MravenecZ
Koukám, že jsme párkrát točili z podobných míst... Nevšiml sis náhodou naší fandovské vlaječky "FORZA Jan Kopecký"??? Jinak fakt pěkný záběry a svižný střih...dobrá práce. Ještě bych rád, kdyby někdo publikoval záběry z "Trojanova skoku", protože tam se asi děly věci...
quote:
MravenecZ
Koukám, že jsme párkrát točili z podobných míst... Nevšiml sis náhodou naší fandovské vlaječky "FORZA Jan Kopecký"??? Jinak fakt pěkný záběry a svižný střih...dobrá práce. Ještě bych rád, kdyby někdo publikoval záběry z "Trojanova skoku", protože tam se asi děly věci...
Vaší vlajky jsem si všiml, ale vás ne. Byla naproti mě na plotě v kose v té lhotě vedle vrakoviště. To místo ale bylo na natáčení prachbídné. Tys mě viděl?
Komentář