Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Nevim, to zjistim nejdriv ve stredu...

Komentář

• Mam nejaky videa z barumky, je format asf, nevite o nejakym programu, ve kterym by se to dalo spojit? Uploadim to ke stanisovi na ftp, tak se s nim kdyz tak domluvte...
      Nebo muzete pockat, az sem hodi nejaky video MravenecZ, v sobotu sme byli na stejnych mistech.

Komentář

• videa a fotky z Barumky: http://pluto.pslib.cz/stanis/rally/hudy/

Upravil - huDy 29 Aug 2004 21:03:10

Komentář

• To huDy: Skoda, ze neni popsano, co je to za ktereho jezdce na tom klipu. Abych nemusel stahovat vsechno. Slo, by to nejak prejmenovat. Jestli je to problem, tak si s tim vsak hlavu nelamej.

Komentář

• to Marek Felt: nevim, musel bych se domluvit se stanisem
            Nebo bych to mohl napsat a poslat ti seznam mailem..

Upravil - huDy 29 Aug 2004 21:17:41

Komentář

• To huDy: Ten seznam by byl super. Byl bych Ti vdecni, ale jestli bys s tim mel praci, tek nemusis. Diky

Upravil - marek felt 29 Aug 2004 21:26:14

Komentář

• To Marek Felt: kam ti to mam poslat(seznam)?

Komentář

• quote:
                  To Marek Felt: kam ti to mam poslat(seznam)?

[/quote]
                  marek-felt@volny.cz, diky ti moc

Komentář

• Tak hoď ten seznam sem, ať je k dispozici všem. Dík...

Komentář

• kuci, nemate nekdo video ci link na sestrih z Monte 02, nebo alspon Romanovu krizi/flirt s telefonnim sloupkem ? Taky zurive patram po Eurosportackem Deutschland cutu (davali to v divne casy kvuli Athenam a uplne mi to uniklo), myslim, ze to nekdo nahraval - existuje rip ? Predem dik

"censored"

Upravil - modulor 30 Aug 2004 00:52:27

Komentář

• Chlapi, netušíte jak se přihlásit na ukf1.net? Pořád po mně chcou, abych se přihlásil do toho fora. Pokud se chci ale přihlásit, má mi dojít mailem heslo, ale nikdy nic nepříjde. nebo je v tom nějaký fígl?

Komentář

• Video z Barumky bude dneska. Mám záběry pouze ze dvou míst, za jeden den se toho víc natočit nepodařilo. Tak doufám, že mě za to neukamenujete...

MravenecZ
                          MravenecZ

Komentář

• Ten seznam je na http://lyzak2k4.wz.cz/rally/seznam.txt

Komentář

• Videa budou určitěš uper, ale jedno jsem si stahl a nejde mi obraz, mam jen zvuk, jaký kodek má být na formát videa ASF???

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
                              Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

• To Sabotage: Zkusil jsem to na svuj a podarili se. Hned mi prislo heslo, vyplnil jsem a vse slo. Nevim, zkus to parkrat. Heslo ti musi byt poslano okamzite, jinak to je spatny.

Komentář

Working...
                                X