Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Videoklip

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• quote:
    Nez bude video ze Sosnove, tak zatim muzete (diky Salovi) stahovat onboard Honzy Kopeckeho z Rally Bohemia 2004.

Protoze mi nechtel webovy server sezrat ten velky soubor, musel jsem to rozdelit pomoci RARu, najdete ho treba na www.rar.cz. A protoze to video je strasne velke, necham ho na webu tak 14 dni, maximalne do konce rijna. Takze stahujte

UPOZORNENI: Na zadost Honzy Kopeckeho video nechte v puvodni podobe a nijak ho nekomprimujte! Diky.

Upravil - stanis 11 Oct 2004 19:45:31
    Uz to sosame :-) :-)

Komentář

• To stanis: Stahuju, stahuju a ještě dlouho stahovat budu, ale už se nemůžu dočkat až to uvidím :-)

Komentář

• diky moc kuci
        quote:
        Nez bude video ze Sosnove, tak zatim muzete (diky Salovi) stahovat onboard Honzy Kopeckeho z Rally Bohemia 2004.

Protoze mi nechtel webovy server sezrat ten velky soubor, musel jsem to rozdelit pomoci RARu, najdete ho treba na www.rar.cz. A protoze to video je strasne velke, necham ho na webu tak 14 dni, maximalne do konce rijna. Takze stahujte

UPOZORNENI: Na zadost Honzy Kopeckeho video nechte v puvodni podobe a nijak ho nekomprimujte! Diky.

Upravil - stanis 11 Oct 2004 19:45:31
        ((-_-@)

Upravil - modulor 11 Oct 2004 21:06:26

Komentář

• to Stanis: nejede mi tam zvuk. Je to bez zvuku nebo je něco shnilého ve státě olomouckém???

www.pinecnivnice.cz / GO BUJDA !!!

Komentář

• čéče co to máš za připojení .... ? 2,7 GB za par hodin
            quote:
            to Stanis: nejede mi tam zvuk. Je to bez zvuku nebo je něco shnilého ve státě olomouckém???

((-_-@)

Upravil - modulor 11 Oct 2004 23:34:48

Komentář

• quote:
              čéče co to máš za spojení .... ? 2,7 GB za par hodin
              quote:
              to Stanis: nejede mi tam zvuk. Je to bez zvuku nebo je něco shnilého ve státě olomouckém???

((-_-@)
              Nevim, jestli se dá pár minut nazvat pár hodinami
              Holt, já původně modmář teď na VŠ kolejích jedu jak o život...:-) A to se mi líbí!

www.pinecnivnice.cz / GO BUJDA !!!

Komentář

• ach tak Každopádně doufám , že zprovozníš zvuk, dej pak kdyžtak vědět kde to vázlo. (za hodinu to snad na svým kablu dososám taky)
                quote:
                quote:
                čéče co to máš za spojení .... ? 2,7 GB za par hodin
                quote:

((-_-@)
                Nevim, jestli se dá pár minut nazvat pár hodinami
                Holt, já původně modmář teď na VŠ kolejích jedu jak o život...:-) A to se mi líbí!

((-_-@)

Komentář

• zvuk vam nepujde, pokud to budete prehravat v mediaplayeru, je potreba powerdvd, microdvd player nebo neco podobneho na prehravani DVD

Komentář

• nejake prehravace
                    Magazín o novinkách ze světa televizní a video techniky s vlastními recenzemi. Součástí je i robustní diskuzní fórum.

pro namountovani isa jako dalsi mechaniky

Komentář

• ty VOBy jsou zbytecne dobre, dik. Kdyby jen byl (vice) slyset ten Filip

((-_-@)

Komentář

• ..mimochodem ten hlasový doprovod bych ocenil v situaci, kdy Kopeckého střelbu zastaví na poměrně dlouho Vojtěchův zavilý blok ... i když Honzova gestikulace po vysvobozujícím předjetí je dost výmluvná

((-_-@)

Komentář

• quote:
                          quote:
                          quote:
                          To MravenecZ: Petře, bude vídeo ze Sosnové? Byla tam krásná místa...

Krásná místa byla, dokonce si myslím, že jedny z nejlepších, ale computer mi stávkuje přátelé. Vydržte, pracuji na tom.
                          To je strasna skoda bylo to tam fakt super a to co Venca predvedl v Sosnovy byla taky krasa

Tak nakonec se to video povedlo dát dohromady a můžete se kochat podle mě docela povedenými průjezdy. Video je ke stažení na hlavní stránce.

MravenecZ
                          MravenecZ

Komentář

• Nějak mi to nejde stáhnout??? Abych to upřesnil, z galerie to jde, ale z odkazu pod soutěží na hlavní straně ne.

Upravil - prog 12 Oct 2004 10:04:20

Komentář

• Koukam na to video a mrzí mě má neúčast

ewrc-results.com

Komentář

• quote:
                                quote:
                                quote:
                                quote:
                                To MravenecZ: Petře, bude vídeo ze Sosnové? Byla tam krásná místa...

Krásná místa byla, dokonce si myslím, že jedny z nejlepších, ale computer mi stávkuje přátelé. Vydržte, pracuji na tom.
                                To je strasna skoda bylo to tam fakt super a to co Venca predvedl v Sosnovy byla taky krasa

Tak nakonec se to video povedlo dát dohromady a můžete se kochat podle mě docela povedenými průjezdy. Video je ke stažení na hlavní stránce.

MravenecZ
                                Tak video uz mame je nice. Ášín je borec. Diky ti MravenCZi za odvedenou dobre praci..

Komentář

Working...
                                X