Zdravim všechny, nutně sháním videa z rally Agropa Pačejov z roku 2000,2001,2002 v digitální kvalitě. Stačí z každého ročníku pár záběrů. Jestli někdo o něčem víte tak pište na mail zitnik@zah.cz Předem díky.
určitě by stálo se podívat na stránky Krzysztof Holowczyce, zdaj se mi jako jedny z nejlepších jaké jezdci provozujou a jsou tam moc moc pěkná videa i zevnitř (on-board)
je tam dokonce i jedno video a to má 100 MB, ale určitě je dobré si ho stáhnout.
Trochu odbočím,ale nevím kam by se do hodilo lépe. Je to asi 8 let dozadu co v televizi dávali seriál kde hllavní hrdinové jezdili rally s Lanciema Deltama HF .. s černo zlatou kamufláží. Nevíte někdo jak se ten seriál jmenoval. Chtěl bych napsat do ČT jestli by ho nemohli někdy vysílat.
vim co myslíš ale bohužel si nepamatuju jak se to jmenuje ale můj otec to bude určitě vědět, tak to zjistim a hned dam vědět.
nebyl ten seriál náhodou o jezdci a synovi, který pak začal jezdit s Fiatem UNO?
quote:
Trochu odbočím,ale nevím kam by se do hodilo lépe. Je to asi 8 let dozadu co v televizi dávali seriál kde hllavní hrdinové jezdili rally s Lanciema Deltama HF .. s černo zlatou kamufláží. Nevíte někdo jak se ten seriál jmenoval. Chtěl bych napsat do ČT jestli by ho nemohli někdy vysílat.
Taky nevim, jak se to jmenovalo, ale byli to tusim dva bratri a bylo to italske, ne?
Název je Vůle zvítězit. Před 14 dny jsem to sehnal od jedné dívčiny na video kazetě. Je to sice již kopie kopie pořízené z kopie, ale pokud to někdo moc chce mužu mu to nahrát.
Když jste u těch filmů o rally. Vzpomínám si když jsem byl malý že dávali film (seriál?) kde hrál hlavní roli Štefan Kvietik a byl jezdcem rally. Dávali to někdy kolem roku 76. Je to tedy fakt otázka pro pamětníky ale viděl to někdo z vás? Vzpomínáte si na to?
TO: ČASTULIK
Zatím to nemám jisté, rád se s tebou setkám jestli pojedu, ale poštou to máš do pátku príštího týdne. Tak si řekni, jak chceš. Pojedeš už do Sosnový?
čus
Komentář