mozna sem trochu zmlsanej, ale co takhle nejakej on-board ze strahova? nemusel by bejt ani z wrcu. jen by me zajimalo jak to pro zmenu vypada ze zavodaku a ne z MHD..
quote:
mozna sem trochu zmlsanej, ale co takhle nejakej on-board ze strahova? nemusel by bejt ani z wrcu. jen by me zajimalo jak to pro zmenu vypada ze zavodaku a ne z MHD..
Já myslím, že je to řešitelné... Zapracuji na tom.
Stahovali jste nekdo tento on-board: http://auto.impuls.cz/video/impuls_00.wmv ? Ma 18 MB,3:30 a je to sestrih asi ze 4-5 letosnich RZ z Fabie WRC. Me osobne docela prekvapilo, jak moc musi jezdec tocit volantem na Rimove! Je tam i kousek nocni RZ z Barumky.
to ufozt: sorry, moje chyba a bohužel stejná je i na DVD z Příbrami, což mě štve mnohem víc, to mi věř... Jinak na eWRCu kdysi proběhl jen ten Krumlov, B(P)ohostice z Příbrami a DVD z Bohemky byly u stanise.
quote:
to ufozt: sorry, moje chyba a bohužel stejná je i na DVD z Příbrami, což mě štve mnohem víc, to mi věř... Jinak na eWRCu kdysi proběhl jen ten Krumlov, B(P)ohostice z Příbrami a DVD z Bohemky byly u stanise.
Si myslim, že to tak nějak bylo. Ale až na impulsu se mi to podařilo z Příbrami a Bohemky otevřít, nevim, proč mi to předtim nešlo, ale to je jedno.
Zdravim vsechny,mam prozbu nenecha se nekde zakoupit DVD-onboard s Kopejdou??Ja ze bych si to koupil k Vanocum a byl by to pro me nej.darek.Diky za odpoved
to Hamba: On-boardy nelze sehnat "penězi". Jediná cesta k DVD vede přes videa, příp. soutěže, které se chystají. Nebo si to můžeš domluvit přímo s Honzou či Filipem. FORZA on-boardy pouze zpracovala, přesto je to pořád "majetek" Honzy a Filipa, takže svoji otázku směřuj, prosím, k nim.
Komentář