Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Richard Burns Rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Richard Burns Rally

tak o tom bych radši ani nepolemizoval

Komentář

hosi,uz se nedohadujte a rikam vam,ze pokud se to povede,tak skoda 130rs vyjde a to docela brzo,sehnal jsem (asi) toho tvurce a uz jsem ho kontaktoval,sice jeste neodepsal ale doufejme,ze tu skodu sveri nekomu na uplne dodelani textur a jizdnich vlastnosti,nezbyva zatim nez jen cekat (jen tak pro zajimavost,tento model skody se dela uz neskutecne dlouho a puvodne nemel byt nikdy dokoncen)
      Motor v duši, benzín v krvi!​​​​​​

Komentář

Dobře willy sorry za výpad, ale já už to neudržel, když si to tam psal asi stokrát za sebou. Pudu si něco sjet.
        http://www.speeder.czweb.org

Komentář

Původně odeslal Dandiouse Zobrazit příspěvek
          hosi,uz se nedohadujte a rikam vam,ze pokud se to povede,tak skoda 130rs vyjde a to docela brzo,sehnal jsem (asi) toho tvurce a uz jsem ho kontaktoval,sice jeste neodepsal ale doufejme,ze tu skodu sveri nekomu na uplne dodelani textur a jizdnich vlastnosti,nezbyva zatim nez jen cekat (jen tak pro zajimavost,tento model skody se dela uz neskutecne dlouho a puvodne nemel byt nikdy dokoncen)
          Hele, říkám ti to nerad, ale styvnovy psalo už moc lidí a bez efektu... Já jsem s ním kdysi pracoval v týmu na jednom modelu do rFactoru a taky to skončilo kvůli němu. Těch věcí, které skončily kvůli jeho neaktivitě je mnohem víc než 130rs... Odjel do Španělska či co a pak už na to kašlal... Prostě na tu 130RS zapomeňte nebo si udělejte svou, ale počítejte s tím, že se to auto v RBR nebude chovat tak jak má...

Komentář

130RS v RBR je naprostá kravina.
            http://www.speeder.czweb.org

Komentář

proč?možná blbá otázka ale o tomhle tématu opravdu nic nevím ale rád bych si jí tam vyzkoušel.

Komentář

tak si hold musis postavit svou,ten styvn je fakt takovy (vy vite co),jak se muz vykaslat na tak krasne auto? to nechapu!

Komentář

Co si pamatuju, tak se nemohl poprat s fyzikou, jestli se nemýlím, tak to byl snad první zadohrab, který vznikal pro RBR a stývn byl s výsledkem velmi nespokojen, tak na to hodil bobek a model použil pro rFactor do jednoho českého modu, který ovšem taky nemá konce... V rFactoru bych tu stotřicítku určitě uvítal více, protože tam by se to auto aspoň chovalo tak, jak má... A už to furt neřeš, prostě nebude. Rozebíralo se to tu několikrát.

Tady ještě přikládám "reklamu" na mod, který jsme dělali spolu se styvnem... Také nikdy nevýjde http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Lada

Komentář

no tak jeste jedna uplne posledni otazka ohledne tohoto,toto tema pak pohrbime aleroc neodpovida na nabidku o tom,ze by ten model nekdo komplet dokoncil?to nema cas,nebo se mu nechce to nikoumu davat,nebo ci co?neverim,ze nema cas se alespon nekdy kouknout na mail!

Komentář

Možná má svých starostí dost a nějaký model ho vůbec nezajímá Běž se raději místo těchto spekulací začít učit v 3dmaxu a udělej si svou 130RS, bude to rychlejší než čekat a naříkat

Komentář

Původně odeslal Regular John Zobrazit příspěvek
                        V rFactoru bych tu stotřicítku určitě uvítal více, protože tam by se to auto aspoň chovalo tak, jak má...
                        vtipalku
                        Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Komentář

že se vracím.. už vám dělám ten Onboard ze strýčka.. dřív jsem se k tomu nedostal..
                          ~ ...Video By Ralmen... ~ Kizz-me WRT!! Lada 112 TMS 1.6!!
                          kafe a rum a dobrá nálada ;-)

Komentář

tak tady je draci to video.. http://www.youtube.com/watch?v=Moh8g7OIxto
                            udělal jsem to jen tak halabala.. a za kvalitu se omlouvám!! špatně jsem to odhadl.. ale hold můj první onboard.. nezůstanu jen u tohoto a tak příště se už polepším ;-)

Komentář

tak jsem ti ho zkouknul,dokonce ohodnotil,a dokonce! jsem ti ho okomentoval

Komentář

a já si toho dokonce i všiml díkes..
                                PS ta kvalita je nakonec v pohodě.. jak se to ještě zpracovávalo, tak to bylo opravdu děsný.. takže koukatelné to je..

Komentář

Working...
                                X