hosi,uz se nedohadujte a rikam vam,ze pokud se to povede,tak skoda 130rs vyjde a to docela brzo,sehnal jsem (asi) toho tvurce a uz jsem ho kontaktoval,sice jeste neodepsal ale doufejme,ze tu skodu sveri nekomu na uplne dodelani textur a jizdnich vlastnosti,nezbyva zatim nez jen cekat (jen tak pro zajimavost,tento model skody se dela uz neskutecne dlouho a puvodne nemel byt nikdy dokoncen)
hosi,uz se nedohadujte a rikam vam,ze pokud se to povede,tak skoda 130rs vyjde a to docela brzo,sehnal jsem (asi) toho tvurce a uz jsem ho kontaktoval,sice jeste neodepsal ale doufejme,ze tu skodu sveri nekomu na uplne dodelani textur a jizdnich vlastnosti,nezbyva zatim nez jen cekat (jen tak pro zajimavost,tento model skody se dela uz neskutecne dlouho a puvodne nemel byt nikdy dokoncen)
Hele, říkám ti to nerad, ale styvnovy psalo už moc lidí a bez efektu... Já jsem s ním kdysi pracoval v týmu na jednom modelu do rFactoru a taky to skončilo kvůli němu. Těch věcí, které skončily kvůli jeho neaktivitě je mnohem víc než 130rs... Odjel do Španělska či co a pak už na to kašlal... Prostě na tu 130RS zapomeňte nebo si udělejte svou, ale počítejte s tím, že se to auto v RBR nebude chovat tak jak má...
Co si pamatuju, tak se nemohl poprat s fyzikou, jestli se nemýlím, tak to byl snad první zadohrab, který vznikal pro RBR a stývn byl s výsledkem velmi nespokojen, tak na to hodil bobek a model použil pro rFactor do jednoho českého modu, který ovšem taky nemá konce... V rFactoru bych tu stotřicítku určitě uvítal více, protože tam by se to auto aspoň chovalo tak, jak má... A už to furt neřeš, prostě nebude. Rozebíralo se to tu několikrát.
no tak jeste jedna uplne posledni otazka ohledne tohoto,toto tema pak pohrbime aleroc neodpovida na nabidku o tom,ze by ten model nekdo komplet dokoncil?to nema cas,nebo se mu nechce to nikoumu davat,nebo ci co?neverim,ze nema cas se alespon nekdy kouknout na mail!
Možná má svých starostí dost a nějaký model ho vůbec nezajímá Běž se raději místo těchto spekulací začít učit v 3dmaxu a udělej si svou 130RS, bude to rychlejší než čekat a naříkat
tak tady je draci to video.. http://www.youtube.com/watch?v=Moh8g7OIxto
udělal jsem to jen tak halabala.. a za kvalitu se omlouvám!! špatně jsem to odhadl.. ale hold můj první onboard.. nezůstanu jen u tohoto a tak příště se už polepším ;-)
~ ...Video By Ralmen... ~ Kizz-me WRT!! Lada 112 TMS 1.6!!
kafe a rum a dobrá nálada ;-)
a já si toho dokonce i všiml díkes..
PS ta kvalita je nakonec v pohodě.. jak se to ještě zpracovávalo, tak to bylo opravdu děsný.. takže koukatelné to je..
~ ...Video By Ralmen... ~ Kizz-me WRT!! Lada 112 TMS 1.6!!
kafe a rum a dobrá nálada ;-)
Komentář