Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Richard Burns Rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Richard Burns Rally

Něco pro vás
    Přiložené soubory
    http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
    Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

Kdyby měl někdo zájem, tak jsem dodělal skin Kopáčka a již začátkem měsíce také skin Kresty. Přeji přijemnou zábavu při hrání RBR
      Přiložené soubory
      RBR Vojta skins , RBR Planet

Komentář

dobrá práce

Komentář

Romana už máme snad ve všech variantách, ale Vencu Dunovského nikdo neudělá. Co na to páni mistři skineři?

Komentář

Duffy: Děkuji
            Miloši: Dunovského dělá můj kamarád, který dělal už skin Kostky, ale bohužel má teď problémy s grafickou kartou a nejede mu RBR a skin možná budu dodělávat já, ale to nevím kdy se k tomu dostanu... Jinak Kresta bude brzy další Práce je sice v zárodku, ale skin není nijak obtížný, takže brzy bude
            Přiložené soubory
            Naposledy upraveno Vojta158; 18-05-12, 22:33. Důvod: Doplnění, aktualizace fotky

Komentář

Prosím o radu. Můj antivir (Microsoft Security Essentials) začal mít ze dne na den potíže s pluginem (soubor RBRTM088Inst.exe) a nechce mě pustit do turnaje. Zkoušel jsem složku RBR vyloučit z kontroly, ale problém trvá. Má někdo z Vás podobné zkušenosti, resp. přišel někdo na elegantní způsob, jak to vyřešit? Předem díky.

Komentář

Dnes mi to taky začalo dělat.. Já to vyřešil jednoduše...odinstaloval sem ho a vše je v pořádku

Komentář

Tak já jsem další do party komu blbne RBR s antivirem. Udělal Jsem si zálohu s Pluginem a pokaždé když chci jet on-line, tak vypínám antivir. Zatím jsem nepřišel proč se ten blbej antivir zbláznil. Ale docela by mě to zajímalo.....

Komentář

Hafo, to musel bejt pořádnej crush.
                    Life is a rally, everything else is only waiting for start to speed stage.

Komentář

Skin Romana Kresty hotov!
                      Přiložené soubory

Komentář

Původně odeslal Cuniceq Zobrazit příspěvek
                        Dnes mi to taky začalo dělat.. Já to vyřešil jednoduše...odinstaloval sem ho a vše je v pořádku
                        Řešení možná, elegantní určitě ne :-)

Komentář

RZ Hrádek 1 mi začala padat při načítání. Nepomáhá reinstall trati a dokonce ani reinstall RBR. Měl někdo tento problém?

Komentář

Kluci stáhl jsem si setup fiesty co měl jaří navrátil ke stažení.. ale nevím do jaké složky to mám dat ? poradte prosím díky.

Komentář

A co takhle Savedgame v hlavním adresáři hry?
                              eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

zdravíčko, po dlouhé době jsem něco splácal, kdyby někdo měl zájem, download TU
                                Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Working...
                                X