Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Richard Burns Rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Zdravím Tak už je hotovo. http://rbrplus.blogspot.cz/2016/12/s...ra-sedlar.html

Komentář

• Prosím o radu. Delší dobu jsem RBR nehrál a když jsem si ho chtěl zahrát teď, tak mi hra spadne po skončení úvodního intra. Přeinstaloval jsem proto celou hru, jenomže mi to padá pořád. Aspoň jsem zjistil, že to dělá po instalaci pluginu. Jakmile odinstaluju RBR Tournament plugin (remove only), tak hra běží. Díky za radu.

Komentář

• Pokud si dobře pamatuju, tak plugin se neinstaluje, ale pouze kopíruje. Jinak to padá. Ale je už to hodně dlouho, co jsem se v komunitě pohyboval a tak možná má stařecká demence spojila dvě nesouvisející věci :-)
        www.karno-rallymodely.cz

Komentář

• Myslíš tu instalačku RBRTM088Inst.exe nakopírovat do hry? To se mi nezdá, ale udělal jsem to a nestalo se nic. Všude v návodech je napsáno "Nainstaluj si RBRTM088Inst.exe (Instalace pluginu do RBR pro hraní přes internet.)." Možná se ta demence projevuje spíš u mě a dělám něco špatně, protože v minulosti jsem toto dělal snad tisíckrát a nikdy s tím nebyl problém, ale teď když to nainstaluju, tak hra padá.

Komentář

• Nevíte kdeby se dala sehnat čeština do rbr? (nemyslím rozpis)

Komentář

• Původně odeslal Michalin STR8 Zobrazit příspěvek
              Myslíš tu instalačku RBRTM088Inst.exe nakopírovat do hry? To se mi nezdá, ale udělal jsem to a nestalo se nic. Všude v návodech je napsáno "Nainstaluj si RBRTM088Inst.exe (Instalace pluginu do RBR pro hraní přes internet.)." Možná se ta demence projevuje spíš u mě a dělám něco špatně, protože v minulosti jsem toto dělal snad tisíckrát a nikdy s tím nebyl problém, ale teď když to nainstaluju, tak hra padá.
              Pokus1 mas nainstalovane original pathce po reinstalu?
              Pokus2 do hry musis vlozit fixup. mas? Kdyz to udelas podle navodu na pluginu, tak by to melo jet. Ja si tipnu, ze nemas fixup.
              Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

• Do složky Plugins se kopíruke Zfix, plugin RBRTM se normálně instaluje.

Komentář

• Co je fixup? Kde ho najdu? V návodu o fixupu není ani čárka. Je tam zmínka pouze o Zfix, ze kterého jsem soubor Z.dll nahrál do složky plugins.

Tak jsem našel RBR_Fixup_v28, ze kterého jsem soubor FixUp.dll zkopíroval do hry do složky Plugins. S tou horní složkou, která obashuje další složky nazvané bin a sdk jsem nic nedělal, protože o tom v ReadMe není nic psáno. Hra pořád padá.
                  Naposledy upraveno Michalin STR8; 29-01-17, 15:26.

Komentář

• Jestli to nebude sestavou. Nemáš náhodou nový PC? Nebo aspoň OS? Od doby kdy jsi to hrál naposled?
                    eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

• Mě dělal bordel s RBRTM088Inst antivir.Musel jsem ho vypínat.

Komentář

• Nene, nic nového nemám. Vyzkoušel jsem to s vypnutým antivirem a žádná změna.

Komentář

• ahoj, měl jsem suprový budíky - ukazovaly dole veprostřed jenom zařazenej kvalt. Po reinstallu celého počítače jsem o ně bohužel přišel, a nemůžu je na netu sehnat. Nemáte někdo něco takového? Moc díky!

Komentář

• Nemá někde, nebo neví někdo o tom, kde stáhnout plnou hru? Mám originální hru na DVD ale na novém pc už nemám mechaniku. Originální klíč mám, ale nikde nemůžu najít insalační soubor.

Komentář

• gRally od lidí stojících za italským pluginem http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=772533407
                              Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

• Čau Kuře.Už jsem to viděl na RBR+ ale dá se někde vyzkoušet ta hra?

Komentář

Working...
                                X