Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Richard Burns Rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: Richard Burns Rally

Prosím...
    Po pár letech jsem znovu nainstaloval RBR, nainstaloval "mého Puntíka" a chtěl jsem dodat i zvuk na něj. Ale zarazil jsem se při instalaci na editaci Cars.ini v .../Audio/Cars/. Co tam mám udělat? ("...edit "...\Audio\Cars\Cars.ini" to register the engine on the slot you used for Fiat Punto...")

Komentář

Zdravím všechny na tomto fóru. Jelikož jsem kdysi dostal dotaz jestli neexistuje skin Pavla Červenky do RBR, tak jsem se konečně rozhoupal a skin vytvořil. No a jelikož si ho nechci nechat jen pro sebe, tak všichni kdo by měli zájem ho mají k dispozici na stránkách www.pavelini.cz v sekci OSTATNÍ.
      Přímý odkaz je ZDE
      Jsou tam i screeny + krátká videoukázka ze hry.

Vždy se někdo najde kdo na všem něco najde...

Komentář

Původně odeslal mezek Zobrazit příspěvek
        Prosím...
        Po pár letech jsem znovu nainstaloval RBR, nainstaloval "mého Puntíka" a chtěl jsem dodat i zvuk na něj. Ale zarazil jsem se při instalaci na editaci Cars.ini v .../Audio/Cars/. Co tam mám udělat? ("...edit "...\Audio\Cars\Cars.ini" to register the engine on the slot you used for Fiat Punto...")
        Do zvuku jsem "rýpal" jen letmo. Ale řekl bych, že návod by měl být někde v nějakém READ ME... Odhadem to bude něco jako při instalaci modelu, ale nevím. Kdyžtak se spíš zeptej na fóru pluginu.

Komentář

Musíš si stáhnout dattool, otevřít soubor myslím audio.ini pomocí tohohle programu a vtom to upravit.

Komentář

Já stahuju auta z revo tým klatovy máj to tam dobrý stačí kliknout instalaci a je to. Ale zháním jinačí auta který tam namaj tak potřebuji vědět někou stránku.
            „V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“

Komentář

RBR OLD 2008

RBR OLD 2008

New cup..

Michal Palásek
              VV Rally Vyškov - http://rallyvyskov.cz

Komentář

Re: RBR OLD 2008

poradte jak vyřešit problém z pixel shader ale nechci kupovat novou grafárnu.
                RBR Vojta skins , RBR Planet

Komentář

Poradí někdo kam byl přesunut tento web?

Komentář

richard, burns, rally, rallye, fasntránky, fansite, czech, české, modely, tratě, online, wrc, n4, s1600, a8, s2000
                    Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Komentář

Díky vyshi...ted sem si všimnul-taky valmezák?

Komentář

zdarek zavodnici, chci se zeptat, jak se dostat do nejakeho tymu na hrani online diky.te pic

Komentář

cus celkem pekna fotka v ikone posli mi ji prosim dik

Komentář

urceno pro 4kubyk4 sory

Komentář

čuss...určite ti ju pošlu ale sem tedkom pryc tak až budu doma...a za podminkou že si ji tam nehodiš taky
                              "Když se ti zdá že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu" - Mario Andretti

Komentář

http://rbrfan.onlineracing.cz/Projek...vo9pechgt2.jpg http://rbrfan.onlineracing.cz/Projek.../valda1wt2.jpg http://rbrfan.onlineracing.cz/Projek...9krestatu7.jpg

Komentář

Working...
                                X