Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Richard Burns Rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• JirkaSirka
    replied
    Become a patron of NAPA RBR CUP today: Get access to exclusive content and experiences on the world’s largest membership platform for artists and creators.

Zanechat komentář:

• JirkaSirka
    replied

Zanechat komentář:

• JirkaSirka
    replied
    Gabiria-Legazpi

Zanechat komentář:

• JirkaSirka
    replied
    Žasnu nad touto prací, je neuvěřitelný, kam až to jde pořád posouvat. RBR je nesmrtelná díky podobným nadšencům

Zanechat komentář:

• hoblinkubas
    replied
    Zdravím, udělal jsem letošní skin Václava Pecha na Focuse. Pokud se líbí můžete stahovat zde:

http://www.mediafire.com/file/yj4lsyz4nf6j14h/V%25C3%25A1clav_Pech_-_skin.rar/file
    Preview - 1. KOWAX Valašská online rally ValMez.jpg

Zanechat komentář:

• Michalx
    replied
    Zdravím všechny, obracím se Vás s prosbou. Po dlouhé době, kdy jsem vyměnil i stolní PC jsem dostal chuť na RBR, kterou mám originálku CZ verzi doma. Při instalaci mi ale při druhém disku vyskočila chyba dat (cyklická redundantní kontrola), zřejmě je disk poškozen (při stěhování asi dostal ránu). Hodilo to i na druhém PC.
    Nemáte prosím někdo možnost někde uložit obsah disku 2 (DATA3)?
    Klidně bych i hru i někde koupil, ale všude jsou jen "polotovary" v angličtině a já mám doma CZ verzi s Krestou , ale nefunkční!
    Případně radu, co s tím?
    Díky moc všem!!!

Zanechat komentář:

• Spik
    replied
    Pokud je to vedeno legální cestou, tak mám obavu o herní obsah, neboť licence na cokoliv stojej asi ranec. Ani Codemasters nemaj moc obsahu. A asi to bude ještě na hodně dlouho, než to bude k vydání. Ale držím palce.

Zanechat komentář:

• kure
    replied
    asi ještě ne, je to na Greenlightu na Steamu a mám dojem, že to tam funguje tak, že hra musí nejprve získat dostatečný zájem od komunity, aby se dostala dál a pak věřím, že půjdou cestou EarlyAccesu, kdy by se snad mohlo hrát... Pokud by tohle bylo RBR v moderním kabátku a Codies nezesrali Dirt 4, tak by mohl (snad) letos mít rally fanoušek herní žně

Zanechat komentář:

• pavel 6255
    replied
    Čau Kuře.Už jsem to viděl na RBR+ ale dá se někde vyzkoušet ta hra?

Zanechat komentář:

• kure
    replied
    gRally od lidí stojících za italským pluginem http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=772533407

Zanechat komentář:

• Duffy
    replied
    Nemá někde, nebo neví někdo o tom, kde stáhnout plnou hru? Mám originální hru na DVD ale na novém pc už nemám mechaniku. Originální klíč mám, ale nikde nemůžu najít insalační soubor.

Zanechat komentář:

• berjir
    replied
    ahoj, měl jsem suprový budíky - ukazovaly dole veprostřed jenom zařazenej kvalt. Po reinstallu celého počítače jsem o ně bohužel přišel, a nemůžu je na netu sehnat. Nemáte někdo něco takového? Moc díky!

Zanechat komentář:

• Michalin STR8
    replied
    Nene, nic nového nemám. Vyzkoušel jsem to s vypnutým antivirem a žádná změna.

Zanechat komentář:

• pavel 6255
    replied
    Mě dělal bordel s RBRTM088Inst antivir.Musel jsem ho vypínat.

Zanechat komentář:

• Spik
    replied
    Jestli to nebude sestavou. Nemáš náhodou nový PC? Nebo aspoň OS? Od doby kdy jsi to hrál naposled?

Zanechat komentář:

Working...
X