Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Roman Odložilík

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Roman Odložilík

Na trati dvanácté rychlostní zkoušky Kohout jsme po projetí nerovností na přímém úseku trati nedobrzdili do pravotočivé zatáčky. Auto se v mírném smyku dostalo na trávu mimo silnici, kde bohužel stáli diváci. Jednoho ze stojících diváků jsme naneštěstí srazili levými zadními dveřmi. Jelikož se v první chvíli zdálo zranění diváka velmi vážné a v místě nehody vládl chaos, rozhodli jsme se zůstat do příjezdu sanitky a dále v soutěži nepokračovat. Závodní vozidlo nebylo nijak poškozeno. Nebýt nevhodně stojících diváků, pokračovali bychom v dál se ztrátu maximálně 10 sekund. Bez komentáře ponecháváme zprávu o údajném 30 metrů dlouhém výletu do lesa, kterou zveřejnilo tiskové středisko soutěže.

Celá událost nás velmi mrzí. Věříme, že divák, jehož zdravotní stav naštěstí není tak vážný, se brzy uzdraví a nezanevře na automobilové soutěže. Zároveň prosíme všechny diváky a fanoušky rallye, aby byli uvážliví a rozumní při výběru míst u tratí rychlostních zkoušek.

Doufáme také, že nás opustí smůla, která naši posádku v poslední době provází. Věříme, že už na domácí Kopné, kde chystá náš tým pro fanoušky velké překvapení, již pojedeme rychle, v pohodě a bez podobných událostí.

Za Trumf Rally Team

Roman Odložilík

zde je jasná zpráva o havárii v Krumlově. Mrzí mne, že různámédia dokáží z komára velblouda, těch verzí byla spousta

Komentář

Konečně Roman objasnil situaci. Nevíte někdo, jaké překvapení chystá Trumf rally team na Kopnou? Že by Clio už s novým motorem atd.?

Komentář

WRC by bylo překvapení, Clio s novým motorem ani ne....si myslím
        quote:
        Konečně Roman objasnil situaci. Nevíte někdo, jaké překvapení chystá Trumf rally team na Kopnou? Že by Clio už s novým motorem atd.?

Komentář

Myslim,že Valda říkal něco o Fokusu na Kopnou.A jestli se nepletu,tak Valda je v Trumf rally teamu.Takže jestli nepůjde o toto. Ale je to jen domněnka

Go Kresta Go
          Všude dobře, na rally nejlíp ...

Komentář

V týmu je S Romanem samozřejmě i Valda. Jenže o Valdovi už se ví dlouho, že pojede Fokyna. Bomba by byla, kdyby jeli WRCe oba.

Komentář

Nemyslím, že by WRC pro Romana bylo rozumné. Má za sebou několik nepovedených soutěží a střídat auta by mu jistotu asi nepřineslo. Viděl bych to tak, že by se měl soustředit na jeden vůz a snažit se dostat ho do ruky co nejvíc. Na Valašce, Matadoru a v Tišnově byl s cliem dostatečně rychlý, ale chybičkou se připravil o výsledek. V Krumlově se s ignisem nějak nemohl srovnat a nakonec zase chyboval. Smekám před tím, jak rychle se dostal do formy a teď to chce trošku trpělivosti. Další přesedání by nemuselo být správné.

Komentář

Je škoda, že měl loni tu havárku, byl ve špičkové formě. S tím přesedáním máš určitě pravdu. Je vidět, že Clio mu sedí, nebýt jezdecké chyby na minulé rally. S Ignisem už to není takové.

Komentář

Nevím jak je to teď, ale vloni platilo, že na šotu a vůbec na sra.kách byl ignis výrazně ovladatelnější než asfaltu. Ten zase výrazně líp sedí cliu. Z toho by plynulo, že volba pro Krumlov nebyla nejvhodnější, ale když clio nebylo ve formě, co naděláš...

Komentář

Je mi divné, že ho na Krumlov nerozchodil. Slyšel jsem od kamaráda, že to auto bylo jen pomuchané (houpna atd.), a že motoricky a tak s ním nic moc nebylo. Není někde foto po té nehodě? Já to neviděl, tak nemohu říct, zdali s ním mohl jet nebo chtěl jen změnu na tento podnik

Komentář

Já jsem mluvil s Romanem hned v Tišnově a říkál že je to i na stolicu (rovnací) a že neví,jestli stihnou sehnat všechny díly...

Ale ve srovnání s Ignisem říkal že ho to Clio moc netěší...Uvidíme, co se stane s novým motorem, každopádně jezdit rychle dovede!!

ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
                      www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

A mohl bys mi popsat, co se tam přesně stalo s tím Cliem? On šel přes budku, či co? Chtěl bych být v obraze. Doufejme, že Romča se oklepe, zapomene na poslední měsíc a pošlape nanovo. Přeju mu to. Nevíte, co se stalo s jeho historickým Porsche? Má ho ještě, nebo už je prodáno?

Komentář

Já jsem to neviděl,ale prej snad třikrát dokola...Má letos trochu smůlu,ale věřím,že se brzo chytne! Loni na konci roku jezdil moc pěkně!!
                          Poršák už je myslím prodanej...

ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
                          www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

Taky si myslim, že bude v pohodě, snad se předvede v plné síle na Bohemce, je to prestižní podnik a určitě bude chtít dokázat divákům, co v něm je. Už se na Bohemku těším. O žádném fotu té nehody nevíš, viď?

Komentář

quote:
                              A mohl bys mi popsat, co se tam přesně stalo s tím Cliem? On šel přes budku, či co? Chtěl bych být v obraze. Doufejme, že Romča se oklepe, zapomene na poslední měsíc a pošlape nanovo. Přeju mu to. Nevíte, co se stalo s jeho historickým Porsche? Má ho ještě, nebo už je prodáno?

stál jsem kousek od toho,byl tam rychlý nájezd na horizont,po dopadu ho to nakoplo,pravý zadek mu šel do příkopu,který ho ho nakopnul a šlo to přes střechu,sice s tím bojoval,ale neukočíroval to

Komentář

Working...
                              X