Snad jsem dal dohromady sezonu 2005 Vojty Štajfa se Subaru Impreza Sti: Janner - 9. (Lancer evoVII) Šumava - 10. Valaška - odstupuje po RZ 1 kvůli poruše diferenciálu Tatry - 13. (na RZ11 měl defekt pravé přední pneumatiky, 14km jel po prázdné pneu a při tom se poškodil hlavní svazek kabelů k řídící jednotce. Auto jelo na tři válce. + penalizace 40 sekund.), po RZ10 6. ve třídě Krumlov - na RZ3 byl mimo trať, na RZ8 odstupuje (z 2.místa) kvůli požáru motoru. Bohemka - 1. Barum - na RZ4 měl defekt, odstupuje (z 18. místa) po RZ 5 kvůli technickým problémům. Po RZ3 5. místo Příbram - Na RZ15 v jedné z táhlých zatáček nedobrzdil včas a vylétl mimo trať, kde vůz zůstal na boku. Posádka však z nehody vyvázla bez zranění. Po RZ14 3. místo(???) Třebíč - odstupuje po RZ 1 - proražená olejová vana.
Za Arazem moc neztrácel ani teď a Trojana v Příbrami moc neřešil. Asi ví co říká. Ostatně je druhej v mistráku, takže nestačil jen na Pecha a asi by to tak bylo i kdyby Ášín jel na koloběžce.
quote:
Štajf má mít příští rok N12 a kasá se, že to bude stačit Evo devítkám, to jsem teda zvědav...
Tohle jméno se tu už neobjevilo pěkně dlouho. Takže - Vojta bude spolujezdcem Aleše Lopraise na Dakaru 2009. Dakar mě nikdy moc nezajímal, ale tohle je důvod jej konečně důkladněji sledovat. Jsem zvědav, jak jim to půjde a samozřejmě přeju, aby to bylo co nejlepší.
Dobrej rozhovor,věcnej s hodnocením Vojtových vyhlídek na sezónu.Jaksi mě tam ale chybí jako jeden z hlavních soupeřů Karel Trojan.A u Míry bych si taky nebyl tak jistej jeho hlavní orientaci na IRC.
Komentář