Re: Andreas Aigner
Neudělá! Tipnul jsem (asi mám sloní virus) že vyhraje subaru, takže to bude myšák!
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Andreas Aigner
Collapse
X
-
V sobotní etapě Allah-Attiah stáhnul na Aignera skoro 3 minuty.To je kolik,20 sekund na erzetu?Když se dneska bude snažit,možná ho udělá.
Zanechat komentář:
-
Jede super, ale myslim že famózně jedoucí Al-Attiyah kdyby měl ještě pár erzet a dostal se k Aignerovi víc za záda, tak to milej Andreas zas někde rozmlátí...Ale doufam že to tak nedopadne
Zanechat komentář:
-
Baumschlager Andreasovi pripomnel moznosti plynouci ze spolecneho sponzora s tymem Citroen a andreas jede jako buh....
Zanechat komentář:
-
Auto bylo na prodej nekolik dni pred "krizovym" sezenim v Salzburgu...Cili prodej asi nema s Aignerovou budoucnosti moc spolecneho...
Zanechat komentář:
-
Auto bylo na prodej nekolik dni pred "krizovym" sezenim v Salzburgu...Cili prodej asi nema s Aignerovou budoucnosti moc spolecneho...
Zanechat komentář:
-
Jo to se taky dela... Ale urcite to nema nic spolecnyho s budoucnosti Aignera...
Zanechat komentář:
-
Jo to se taky dela... Ale urcite to nema nic spolecnyho s budoucnosti Aignera...
Zanechat komentář:
-
SAYMONE, neříkám že nemáš pravdu, ale to auto má odjeto tolik šotoliny (a ledu), že bych ho radši prodal a postavil nový. Může to být i jinak, ale já se tak nějak furt dívám na věci z tý lepší stránky :-)
Zanechat komentář:
-
SAYMONE, neříkám že nemáš pravdu, ale to auto má odjeto tolik šotoliny (a ledu), že bych ho radši prodal a postavil nový. Může to být i jinak, ale já se tak nějak furt dívám na věci z tý lepší stránky :-)
Zanechat komentář:
-
quote:
Nebo už nebude potřebovat šotolinový auto a zbytek sezony odklouže na sfaltu. Jeho program na letošek je stejně téměř u konce.
prestanet auto ze sotoliny na asfalt je otazka par hodin prace... a ikdyby Aigner dojezdil, Baumschlager urcite neproda svoje auta a neda se na golf...
Zanechat komentář:
-
quote:
Nebo už nebude potřebovat šotolinový auto a zbytek sezony odklouže na sfaltu. Jeho program na letošek je stejně téměř u konce.
prestanet auto ze sotoliny na asfalt je otazka par hodin prace... a ikdyby Aigner dojezdil, Baumschlager urcite neproda svoje auta a neda se na golf...
Zanechat komentář:
-
quote:
Znaci to, ze Aigner v MS dojezdil? Po vysledku z Recka a po tom, co prokazal, ze talent urcite ma, by to byla docela skoda.
Zanechat komentář:
-
quote:
Znaci to, ze Aigner v MS dojezdil? Po vysledku z Recka a po tom, co prokazal, ze talent urcite ma, by to byla docela skoda.
Zanechat komentář:
-
quote:
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: