Tak nevím co s tím potenciálem bude dělat?Asi sedět doma na prdeli!Další oběť ekonomické krize,mistr světa a bude rád když mu někdo zaplatí sklouznutí na domácích tratích.
Tak nevím co s tím potenciálem bude dělat?Asi sedět doma na prdeli!Další oběť ekonomické krize,mistr světa a bude rád když mu někdo zaplatí sklouznutí na domácích tratích.
Proč hned zase oběť ekonomické krize? Na tu se dnes vymlouvají všichni. Že ti ale odejde sponzor tu bylo a bude vždycky...
Ano vymlouvá se na ni čím dál víc lidí a firem a snaží se třeba za ni zamaskovat svoji neschopnost fungování ve svém oboru.Ale nedokážu pochopit sponzora,který do mě rve několik let milióny eček,konečně mu získám titul v MS a on mě řekne sori na WRC nemáme ,jsu rád že uživím dva týmy v F1 -končíme.Takže já za tímto případem doopravdy tu finanční krizi vidím.
Jo,třetího ledna ho uvidíme na Jähneru.Už se na něho těším!!(Ale fakt by to nebylo špatný).Bohužel další odloženej,Manfred to taky asi úplně vzdal.Aspoň nám nebude smradit pod nos.
Andreas Aigner usilovne pracuje na navratu do MS. Uz na tom pracuje nekolik let, vzdy selhali sponzori. Pro pristi rok by Andreas rad prisel s balikem penez. Hodla totiz prodat 800 losu po 1000 Euro, ktere budou slosovatelne ( pochopitelne), vitez bude celou sezonu jako ( jediny) sponzor tymu. Ostatnich 799 sponzoru budou pozvani na rally Deutschland. Uvidime....
Andreas Aigner usilovne pracuje na navratu do MS. Uz na tom pracuje nekolik let, vzdy selhali sponzori. Pro pristi rok by Andreas rad prisel s balikem penez. Hodla totiz prodat 800 losu po 1000 Euro, ktere budou slosovatelne ( pochopitelne), vitez bude celou sezonu jako ( jediny) sponzor tymu. Ostatnich 799 sponzoru budou pozvani na rally Deutschland. Uvidime....
Ty joo! Dobrá informace a hlavně mi přijde, že to má dobře a vtipně vymyšlené. Tak snad mu to vyjde.
Komentář