Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Daniel Sordo

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Daniel Sordo

otevrel jsem forum o skvelem zavodnim jezdci ktery i kdyz nema tolik zkusenosti jezdí skvele

Upravil - Shacki 12 Apr 2006 07:09:00

To Dohnal:Chlape kolik těch témat chceš ještě založit??!!

Komentář

Víš kolik jezdí závodníků??? A všichni sou dobří!!! Já taky...
      quote:
      To Dohnal:Chlape kolik těch témat chceš ještě založit??!!

Komentář

Strašně se omlouvám, že jsem toto forum otevrel ale vsechny fora jsou na to aby se do nich psalo a Daniel Sordo si forum zaslouzi. Ja si mohu udelat for kolik chci a ne se stranit.

Komentář

OK už držim hubu a krok....Nechci po tobě aby ses stranil:-)

Komentář

Ale jó, máš recht, ale zvaž prosím název. Co když pojede Dani pár soutěží s C2 S1600? Budeme zakládat nové? :-))
            quote:
            Strašně se omlouvám, že jsem toto forum otevrel ale vsechny fora jsou na to aby se do nich psalo a Daniel Sordo si forum zaslouzi. Ja si mohu udelat for kolik chci a ne se stranit.

Komentář

Dobrý hoši jste ferový dam si bacha.

Komentář

Je pravda, že Dani kroutit kolečkem umí, jsem ale zvědav, jak si povede ve světě, kde tolik nejezdil. To je jako s Ponsem. Doma okolo komína na "tarmaku" se jim to vede, ale co šotka?

Komentář

quote:
                  Je pravda, že Dani kroutit kolečkem umí, jsem ale zvědav, jak si povede ve světě, kde tolik nejezdil. To je jako s Ponsem. Doma okolo komína na "tarmaku" se jim to vede, ale co šotka?

A co Mexiko?

roušík
                  roušík

Komentář

quote:
                    quote:

A co Mexiko?

roušík
                    Hmmm...A co Švédsko? Mexiko zajel i McHale.

Komentář

No s tim Švédskem máš pravdu..Ale u toho Mexica-je přece jenom rozdíl ztratit na vítěze 5 minut a 16 minut..

roušík
                      roušík

Komentář

Sordovi docela věřím i na šotolině.Je to talent hodně podobnej Loebovi.Snad mu nedojdou děngy a sezonu dojede ve WRC.Pokud si ho Citroen ponechá a já myslím že jo,tak budou ze Sébem hodně pekelná dvojice.

Komentář

quote:
                          Sordovi docela věřím i na šotolině.Je to talent hodně podobnej Loebovi.Snad mu nedojdou děngy a sezonu dojede ve WRC.Pokud si ho Citroen ponechá a já myslím že jo,tak budou ze Sébem hodně pekelná dvojice.

O týmovým složení Citroenu na příští sezonu není, myslím, pochyb - jednička Seb, dvojka Sordo.

Komentář

Už se na ně v té C4 moc těším! :-)

Komentář

quote:

svůj podíl na tom bude mít i to,že sedl rovnou do Xsary (s tou totiž zajede skoro každý, kdo do ní sedne!!!) a taky to,že už má spoustu soutěží ve světě odjeto se slabšími auty! Ale talent to bezesporu je a hlavně má ještě všechno před sebou! To třeba Pons se mi zdá spíšeslabší jezdec,který těží akorát z výborného vozu!

Komentář

Working...
                              X