je to pravda,já se omlovam za překlepy,měl jsem angličtinu tak to tak psalo.s tím rozvodem a důvodem to je asi na p.Tlusťakovi.ja slyšel že na vině je snad on a jiná,ale to sem nepatří.......
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Antonín Tlusťák
Collapse
X
-
[quote]
povedla,já to neřeším,co k tomu bude říkat Dalva? Ten má presný informace,tak Dalvo ,řekni nám k tomu něco.Proč tam byly ty -2 minuty?
[/quote Proč tam byli 2 minuty?Protože Estonec jel velmi pěkně i když se nevyvaroval chyb a opatrná jízda spojená s drobnými chybami Tondu odsunula,proč to někdo řešíNevím k tomu nic bližšího ale neviděl bych v tom žádnou ranu,spíš rozdíl ve voze a snaze.
Komentář
-
Já mám za to že je tam drobný technický rozdíl ve voze,Swift je přece jen technicky lepší tudíž i rychlejší i když do vteřin to nepůjde ale jinak se chová na trati,není tak nervozní jako Ignis který je krabicovitý,zvyk na vozidlo je tam taky auto už nestačí na to co dřív stejně jako saxo,myslím že se Swiftem by byl Tonda rychlejší,ale tím nechci nijak obhajovat tu ztrátu,je tam hodně faktorů jako zázemí týmu možnost volby pneu příprava a nastavení vozu jeho samotná znalost,znalost trati,startovní pozice,počasí,spolujezdec a hlavně rozpoložení jezdce.
Komentář
-
quote:
A 4 minuty na Grzyba. Ja myslim ze hlavni faktor tohoto rozdilu je - Dalvo - mezi volantem a pedalama.
Komentář
Komentář