Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Antonín Tlusťák

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

je to pravda,já se omlovam za překlepy,měl jsem angličtinu tak to tak psalo.s tím rozvodem a důvodem to je asi na p.Tlusťakovi.ja slyšel že na vině je snad on a jiná,ale to sem nepatří.......

Komentář

tak Slovač se mu povedla.Jenom je asi rozdíl v autech,nemyslíte?

Komentář

Nevim co je povedenyho dostat 2minuty od Moldera, o ostatnich ani nemluve?

Komentář

No to dostal,ale nevíme proč se tak stalo,třeba měl nějaký potíže.

Komentář

quote:
            No to dostal,ale nevíme proč se tak stalo,třeba měl nějaký potíže.

Tak proc pises ze se mu povedla?

Komentář

jezismarja...kdyby lidi obcas aspon premysleli, nez tapnou takovou blbost...opravdu nechapu, co se mu povedlo,kdyz mu clovek, ktery jede na asfaltu PODRUHE v zivote da 2minuty...

Komentář

povedla,já to neřeším,co k tomu bude říkat Dalva? Ten má presný informace,tak Dalvo ,řekni nám k tomu něco.Proč tam byly ty -2 minuty?

Komentář

[quote]
                  povedla,já to neřeším,co k tomu bude říkat Dalva? Ten má presný informace,tak Dalvo ,řekni nám k tomu něco.Proč tam byly ty -2 minuty?

[/quote Proč tam byli 2 minuty?Protože Estonec jel velmi pěkně i když se nevyvaroval chyb a opatrná jízda spojená s drobnými chybami Tondu odsunula,proč to někdo řeší Nevím k tomu nic bližšího ale neviděl bych v tom žádnou ranu,spíš rozdíl ve voze a snaze.

Komentář

Myslím, že je to rozdíl mezi druhou ligou ve světě (Molder dostává i na šotolině od Valdy, Prokopa i jiných) a naší první ligou, čili : rozdíl -2s!

Komentář

Já mám za to že je tam drobný technický rozdíl ve voze,Swift je přece jen technicky lepší tudíž i rychlejší i když do vteřin to nepůjde ale jinak se chová na trati,není tak nervozní jako Ignis který je krabicovitý,zvyk na vozidlo je tam taky auto už nestačí na to co dřív stejně jako saxo,myslím že se Swiftem by byl Tonda rychlejší,ale tím nechci nijak obhajovat tu ztrátu,je tam hodně faktorů jako zázemí týmu možnost volby pneu příprava a nastavení vozu jeho samotná znalost,znalost trati,startovní pozice,počasí,spolujezdec a hlavně rozpoložení jezdce.

Komentář

Dalvo,děkuji za odpověď...........

Komentář

A 4 minuty na Grzyba. Ja myslim ze hlavni faktor tohoto rozdilu je - Dalvo - mezi volantem a pedalama.

Komentář

quote:
                            A 4 minuty na Grzyba. Ja myslim ze hlavni faktor tohoto rozdilu je - Dalvo - mezi volantem a pedalama.

To je tvůj nazor a nikdo ti ho nevyvrací,já pouze řekl co si myslím,jestli je to dobře nebo zle nevím,jen názor a navíc nemám zapotřebí shazovat něčí výkon když sám nemám ani na to čeho dosáhl Tonda.

Komentář

quote:
                              ... a navíc nemám zapotřebí shazovat něčí výkon když sám nemám ani na to čeho dosáhl Tonda.

tak to my tady fšici

Komentář

Omyl pánové, Waldegard je přece mistr světa, ten může kritizovat každýho!

Vyčteno z obrazovky počítače a odposlechnuto z televize.
                                Vyčteno z obrazovky počítače a odposlechnuto z televize.

Komentář

Working...
                                X