Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Antonín Tlusťák

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Antonín Tlusťák

Tak pomalu a jistě se dostáváme k jádru pudla :-)
    Hlavně se večer nebát a mít aspoň mačetu....

Komentář

Zdravím Vážení přátelé a příznivci rally sportu. O reportážích TV Nova, se nemá smysl bavit. To je novinářský brak, šmejd a hnus. Je to ovšem nakažlivé, neb naše veřejnoprávní TV, začíná používat metod a chvatů konkurence. Nu což, jsme konzumní společnost. Na druhou stranu se zamyslete nad tím jak konkrétně tento člověk škodí našemu sportu. Jeho finanční tahy a získávání peněz, na takto krásný, leč drahý sport, jsou zarážející. Oraženost některých nebere konců a pokud má někdo tak nízké IQ a drzost, tak proč by nefalšoval potvrzení lékaře. Na zbroj. průkaz je potřeba udělat psychotesty a to je u něj problém, u jeho ženy dle reportáže rovněž.

Komentář

Původně odeslal mmarlin78 Zobrazit příspěvek
        Zdravím Vážení přátelé a příznivci rally sportu. O reportážích TV Nova, se nemá smysl bavit. To je novinářský brak, šmejd a hnus. Je to ovšem nakažlivé, neb naše veřejnoprávní TV, začíná používat metod a chvatů konkurence. Nu což, jsme konzumní společnost.
        S tímto souhlasím.
        Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Děkuji pane Koukolo. Víte dosti jsem podporoval rally sport a především mladé jezdce, nic méně po té co do mé firmy třikrát během půl roku vtrhla policie a zabavila účetnictví, jsem zanevřel na tuto podporu. Mám čistou firmu fungující bez dluhů a úvěrů 20let, odpovědnost za 35 lidí a už neriskuji díky takovým darebákům jako je výše zmíněný pán a mnozí ostatní.Mrzí mě to, ale podvádět nemůže každý. Ať si část prostředků vydělají poctivě a nepřijedou mi na dvůr nabízet spolupráci v Porsche. Je mi 57 let a podnikám přes 20 let,auto nad milion jsem si koupil až loni, navíc ani ne na firmu. Rád ale pomohu lidem, kteří rally berou jako sport, nikoliv zdroj přijmu.

Komentář

tak asi je těch děvčátek moc :-)))
            Hlavně se večer nebát a mít aspoň mačetu....

Komentář

Tonda plánuje R5, nejlép Škodovku a dle jeho slov nechybělo moc, aby letos jezdil s DS3 RRC - http://zlinsky.denik.cz/ostatni_regi...-20150704.html
              Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Zvláštní jak mluví o Škodovce. On je zrovna z těch, co peněz má dost a i to říká kolik utratil u Škodovky. Tomu fakt nerozumím.

Komentář

ono je spíš zvláštní, jak se k němu staví škodovka, koupil u nich dvě auta (minimálně) plus nějakou tu karoserii, dělal tam repase, neposlal je k čertu, když mu lehly dva (opět minimálně) motory po pár ujetých kilometrech, ale co my víme co všechno v tom ještě je
                  Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

No právě proto mi to přijde zvláštní,že si Škodovka nehledí takového klienta.

Komentář

Jirka Sedlář měl se Škodovkou taky velké problémy,napřed ho angažovali,ale stěžoval si že má slabší auto jak ostatní fabrikanti.Tak to tam zapichl a postavil svoji 130LR.Jenže začal fabrikanty porážet a už měl útrum s náhradnímy díly apod.No ale tohle asi není problém p.Tlusťáka.
                      Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Ale motory do S2000 dělala ORECA to bylo mimo Škodulu.

Komentář

S tím Sedlářem to je pravda, ale tenkrát byla jiná doba. Dnes je Škodovka ráda za každého zákazníka a spolupráce je jen o vzájemných vztazích.
                          Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Zřejmě u prvních prodaných kusů škodovka upřednostňuje jezdce, kteří mají výsledky, nejen peníze a zákazníky si vybírá. Ono by asi nebyla dobrá vizitka pro jejich nové auto, když by se v ME pralo ve druhé desítce s předohraby.

Komentář

Původně odeslal John206WRC Zobrazit příspěvek
                              Zřejmě u prvních prodaných kusů škodovka upřednostňuje jezdce, kteří mají výsledky, nejen peníze a zákazníky si vybírá. Ono by asi nebyla dobrá vizitka pro jejich nové auto, když by se v ME pralo ve druhé desítce s předohraby.
                              Nóó a tak asi funguje marketing a propagace značky!

Komentář

Původně odeslal John206WRC Zobrazit příspěvek

Ale dojiždí a boduje.....

Komentář

Working...
                                X