Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Antonín Tlusťák
Collapse
X
-
Původně odeslal hujer Zobrazit příspěvekkuře promiň ale jedna věta z nějakého vyjádření?To je tak tajné že to nesmí jít ven?Když jsi to četl ty tak by sme mohli i my..Tak dáš ten odkaz?Nebo si ho strč do někam a dělej skrytého agenta.Neumíš číst? Jasně jsem ti odpověděl, že to, co jsem dal do prvního příspěvku je celé vyjádření Rallyklubu východní Morava v AČR a nic víc ani oni ven neposlali. Tak kde bych, sakra, vzal něco víc s čím bych si tu teď honil lofasa ve smyslu, že vím víc a nepodělím se. Takže ještě jednou, tohle je CELÉ vyjádření, které poslali:
Z Rallyklubu východní Morava v AČR odešli tři členové spojení se skupinou PSG, nebudou se tak nadále žádným způsobem podílet na jeho chodu a aktivitách.
Zanechat komentář:
-
kuře promiň ale jedna věta z nějakého vyjádření?To je tak tajné že to nesmí jít ven?Když jsi to četl ty tak by sme mohli i my..Tak dáš ten odkaz?Nebo si ho strč do někam a dělej skrytého agenta.
Zanechat komentář:
-
No, nevím, kam bys toužil po odkazu, neb toto je celé vyjádření Rallyklubu východní Morava v AČR a nic víc jsem k tomu neměl.
Zanechat komentář:
-
Nemusel si doplňovat.Stačilo dát odkaz.Bysme si to přečetli sami a rádi.
Zanechat komentář:
-
Poslední březnový den proběhlo vyjádření Rallyklubu východní Morava v AČR, tak doplním:
Z Rallyklubu východní Morava v AČR odešli tři členové spojení se skupinou PSG, nebudou se tak nadále žádným způsobem podílet na jeho chodu a aktivitách.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal peters69 Zobrazit příspěvekTaky jsem se nad tím pozastavil , co teď bude se sprintem Kopná a Mikulášskou rally ve Slušovicích. Snad se obě soutěže budou konat..
Zanechat komentář:
-
Tak ofic pořadatel je:Rallyklub východní Morava v AČR
Napajedelská 1552
765 02 Otrokovice
tel.: +420 603 262 291
e-mail: rallykopna@seznam.cz
konkrétní funkce p.Tlusťáka je dle mě nepodstatná na uspořádání obou podniků.Tudíž nemám obavy.
Zanechat komentář:
-
Taky jsem se nad tím pozastavil , co teď bude se sprintem Kopná a Mikulášskou rally ve Slušovicích. Snad se obě soutěže budou konat..
Zanechat komentář:
-
Tak přemýšlím jaké se to chopil pořadatelsky Rallye a hlavně jaký to bude mít na ni dopad?
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: