Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Antonín Tlusťák

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• standak
    replied
    Kuře, je to marný, je to marný, je to marný...

Zanechat komentář:

• kure
    replied
    Původně odeslal hujer Zobrazit příspěvek
    kuře promiň ale jedna věta z nějakého vyjádření?To je tak tajné že to nesmí jít ven?Když jsi to četl ty tak by sme mohli i my..Tak dáš ten odkaz?Nebo si ho strč do někam a dělej skrytého agenta.
    Budu zlej a odpovím ti v duchu tvého příspěvku Neumíš číst? Jasně jsem ti odpověděl, že to, co jsem dal do prvního příspěvku je celé vyjádření Rallyklubu východní Morava v AČR a nic víc ani oni ven neposlali. Tak kde bych, sakra, vzal něco víc s čím bych si tu teď honil lofasa ve smyslu, že vím víc a nepodělím se. Takže ještě jednou, tohle je CELÉ vyjádření, které poslali:
    Z Rallyklubu východní Morava v AČR odešli tři členové spojení se skupinou PSG, nebudou se tak nadále žádným způsobem podílet na jeho chodu a aktivitách.

Zanechat komentář:

• gonzo
    replied
    Údajně až cca v půlce dubna.

Zanechat komentář:

• truba
    replied
    myslím rallysprint kopna

Zanechat komentář:

• truba
    replied
    zdravím kde mužu najít novy harmonogram nikde jsem ho nenašel dík

Zanechat komentář:

• hujer
    replied
    kuře promiň ale jedna věta z nějakého vyjádření?To je tak tajné že to nesmí jít ven?Když jsi to četl ty tak by sme mohli i my..Tak dáš ten odkaz?Nebo si ho strč do někam a dělej skrytého agenta.

Zanechat komentář:

• kure
    replied
    No, nevím, kam bys toužil po odkazu, neb toto je celé vyjádření Rallyklubu východní Morava v AČR a nic víc jsem k tomu neměl.

Zanechat komentář:

• hujer
    replied
    Nemusel si doplňovat.Stačilo dát odkaz.Bysme si to přečetli sami a rádi.

Zanechat komentář:

• kure
    replied
    Poslední březnový den proběhlo vyjádření Rallyklubu východní Morava v AČR, tak doplním:
    Z Rallyklubu východní Morava v AČR odešli tři členové spojení se skupinou PSG, nebudou se tak nadále žádným způsobem podílet na jeho chodu a aktivitách.

Zanechat komentář:

• gonzo
    replied
    Původně odeslal peters69 Zobrazit příspěvek
    Taky jsem se nad tím pozastavil , co teď bude se sprintem Kopná a Mikulášskou rally ve Slušovicích. Snad se obě soutěže budou konat..
    Kopná měsíc před startem lehce mění trať a harmoš z důvodu zkrácení RZ Kopná.

Zanechat komentář:

• hujer
    replied
    Tak ofic pořadatel je:Rallyklub východní Morava v AČR
    Napajedelská 1552
    765 02 Otrokovice
    tel.: +420 603 262 291
    e-mail: rallykopna@seznam.cz

​konkrétní funkce p.Tlusťáka je dle mě nepodstatná na uspořádání obou podniků.Tudíž nemám obavy.

Zanechat komentář:

• nokian
    replied
    Někde jsem zaslechl, že už se pořadatelský sbor "přeskupil".

Zanechat komentář:

• peters69
    replied
    Taky jsem se nad tím pozastavil , co teď bude se sprintem Kopná a Mikulášskou rally ve Slušovicích. Snad se obě soutěže budou konat..

Zanechat komentář:

• Gurun
    replied
    Tak přemýšlím jaké se to chopil pořadatelsky Rallye a hlavně jaký to bude mít na ni dopad?

Zanechat komentář:

• hujer
    replied
    Pokračování:https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/ant...lin-zpravy_ppr

Zanechat komentář:

Working...
X