Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pavel Valoušek jun.

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Pavel Valoušek jun.

Nechceme se mi věřit, že někdo zbaštil tu Lounovou..

Komentář

Lounová by se na Valašce měla objevit, ale ne jako Valdův spolujezdec.

Komentář

no nevim ale že by jel Valda opet ve světě to se mi nezdá ne že by mi to vadilo to naopak,ale jsem realista.

Komentář

no me se tomu taky nechce moc verit ale urcite bych mu to pral a moc mu fandim ale nwm no uvidime musime pockat na tiskovku
          MH RACING

Komentář

Původně odeslal Kopec_ Zobrazit příspěvek
            zdá se mě že hodně lidí Olgu jako navigátorku odsuzuje...
            Slovo odsuzuje nevystihuje ani jeden z příspěvků k tomuto tématu! A že jí nevěří? Kdo nesedl ke špičkovénu pilotu do auta, ten stejně neuvěří...
            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Něco na tom bude,ale jen něco

Komentář

Souhlasím s Novej a jen bych poprosil Dalvu aby specifikoval to něco.....
                Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Něco je-Pavel by se měl ukázat za hranicema a pojede domácí mistrák s S2000,nevím nic o tom,že by se Varmuža zbláznil a rozdal se

Komentář

Tak to ano . Je dobře že Valda absolvuje náš mistrák a pojede něco i venku . Děkuju za odpověď .
                    Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Já jsem slyšel něco o Dakaru...
                      "Tady neseď, tady pojede 200 km/h" citace jednoho dobrovolného hasiče jako pořadatele, který upozornil fotografa v jedné ze serpentýn na RZ

Komentář

V pondělí je uzavírka příhlášek na Valašku ve středu se vyvěsí seznam posádek. Tři dny snad vydžíme
                        Kdo nebourá nezrychluje

Komentář

Co se týče Walda a Mini, ať už WRC nebo mutace S2000 1,6 T, je nesmysl. = Přímo z jeho úst popřel.
                          VKO Rallysport Zlín, www.obuv-venezia.cz, http://rbr3.webnode.cz/

Komentář

Dnes se objevil na zlin.cz krátký videorozhovor - Sezóna rallye v Česku je za dveřmi. Jak ji vidí Pavel Valoušek? (celkem nic překvapujícího)
                            Už příští pátek čeká start tradiční, už 31. Bonver Valašské rallye s centrem ve Valašském Meziříčí. Jak se náš přední jezdec na novou sezónu, která odstartovala už zkraje roku v Rakousku na Jänner rallye, těší? Video

Komentář

Tak doufám, že bude mít opravdu už specifikaci 2012
                              AK RallyFans!!!

Komentář

preji valdovi hodne uspechu a skveleho spolujezdce jinak doufam ze budou mit jiny a hlavne lepsi desing nez byl loni me se nelibil a byl takovy nudny tak doufam ze letos se polepsi
                                MH RACING

Komentář

Working...
                                X