Valda v současné době nemá žádného velkého partnera, takže se obávám, že to vypadá špatně. námluvy ohledně R5 byli v době, kdy měl Delimax i Peugeot ČR.
"Tady neseď, tady pojede 200 km/h" citace jednoho dobrovolného hasiče jako pořadatele, který upozornil fotografa v jedné ze serpentýn na RZ
Tak Valda a Sýkora jezdily oba v RAMu v jeden čas, tak to nic neznačí... Navíc Transportér se kterým R5 přivezli má zlínské číslo, tak bude asi Valdovo.. Nic bych v tom neviděl..
jeden nejmenovaný člověk z Unicars Zlín(servis MItsubishi) mu nemůže přijít na jméno, protože tam má už delší dobu lancera, kterého doted nezaplatil (nějaké dražší opravy nebo co).....takže obrazek si udělejte sami..
Lidé by se neměli bát své vlády. Vláda by se měla bát svého lidu
prosím tě vyřiď tomu nejmenovanému z Unicarsu, že má asi vlčí mhu. Oba micáky, závodní i civilní má. Navíc civil mu stojí za myčkou i s RS Valdy sen. Asi dám kávu s majitelm Unicarsu a pokecám o zaměstnaneckých fámách a věrohodnosti firmy. Podotýkám nemám s Valdou pra nic společného, jen nemám rád když někdo mele hovna. Takřka každý závodník někde někomu dluží, asi je to jejich folklor, ale než něco hodím do placu, tak si to ověřte. Třeba v Unicarsu.
jak jsem koupil, tak prodávám, je to přece diskuze, hodně lidí se řeší jak to s ním je a není, a když jsem "zaslechl" tuto informaci, tak proč to neposlat dál...ověřovat si nic nepotřebuju, osobně mě to nezajímá, jen jsem si v příspěvcích četl, že o něm nejsou nějaké info, tak jsem to napsal....a jméno říkat opravdu nebudu, může ho to poškodit....
P.S. Jestli jsem někoho urazil, tak se mu omlouvám, ale není to tisková zpráva, jen DISKUZE.., když si vzpomenu, jak jste se tady "naváželi" do jiných, a jiným stylem....
Lidé by se neměli bát své vlády. Vláda by se měla bát svého lidu
Myslím,že v této době to má Pavel těžké,síly jsou jistě soustředěny na sezonu 2014 a buhví jestli vůbec.Udržet finančně špici není jednoduché a pomalu to jde do kytek u všech.A co si budem povídat,všichni pocítí zub času a u Varmužů prý opravili tekoucí kohoutky,ty už jen kapaly a momentálně vyschly.
Komentář