Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pavel Valoušek jun.

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Pavel Valoušek jun.

Mám pocit, že Valdovi zůstane přilba na hlavě jedině když jezdí na tom skůtru po Otrokovicích (bohužel). Dnes jsem ho zase viděl a vůbec, mám pocit, že na něm musí jezdit od rána do noci, protože vždy když jedu do Otrokovic, tak ho vidím na tom skůtru.

Komentář

Za tři týdny ho na něm uvidíš zase.

Komentář

Snad to vyjde a příští rok ho uvidíme na více soutěžích. http://zlinsky.denik.cz/ostatni_regi...-20131126.html
        Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Nevíte někdo co dělá valdův bývalý spolujezdec Zdenek Hrůza. Vím, že odešel k Prokopovi, tam vydržel rok a víc jsem o něm neslyšel.

Komentář

pokud jsem to správně zachytil, tak Zdenda letos dělal Prstovi špiona
            Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Valda je přihlášen na rally Prešov s Lancerem R4.

Komentář

Tak co říkáte na Valdovo účinkování v One man show? Já teda toho Kazmu vůbec nemusím, ani se na tu jeho show nedívám. Tohle na mě vybaflo na seznamu a vidím rally, tak jsem to hned pustil. Musím říct, že celkem vtipné
                Nicméně názor na Kazmu mi to nezměnilo, pro mě je to pořád stejnej idiot

Komentář

Mám stejný názor na internetové magory, nicméně musím uznat že tohle se docela povedlo :-)

Komentář

Otrokovice – Při svém prvním startu v sezoně v maďarské Eger Rallye klesl otrokovický pilot Pavel Valoušek z průběžného druhého místa na konečné osmé. Vůbec mu to ale srdce netrhalo, naopak mu z něj spadl velký kámen. „Konečně jsem si našel spolujezdce, to má pro mě větší význam než výše umístění," přiblížil 35letý jezdec.

Komentář

Rád bych tady napsal, že jsem viděl několik videí z Eger Rallye a "Valda" tam jel opravdu hezky, jak časy, tak na oko a je mi ohromně líto, že u nás není tenhle jezdec k vidění, snad krom vyjímek.
                      https://www.instagram.com/jf_stickers.decals/

Komentář

Ano, je to škoda, ale jede tam, kde tým potřebuje. Já věřím, že jej u nás několikrát uvidíme.
                        Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Smutné je že se u "nás" nenašel tým který by ho angažoval a proto jezdí "venku"
                          Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

vidíte to špatně, synci...
                            je super, že tým odjinud si všiml našeho drivera, dal mu auto a ještě mu umožní jet párkrát u nás
                            podle mě je to super pro Valdu i pro nás...
                            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Původně odeslal Novej Zobrazit příspěvek
                              vidíte to špatně, synci...
                              je super, že tým odjinud si všiml našeho drivera, dal mu auto a ještě mu umožní jet párkrát u nás
                              podle mě je to super pro Valdu i pro nás...
                              Vtejto řeči máš ouplnou pravdu a osobně podepisuju!
                              Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Valda po Šumavě : .... "Myslím si ale, že návrat na domácí tratě je po tomto třetím místu velmi pravděpodobný". Tak snad to klapne.

Komentář

Working...
                                X