Valda byl na Šumavě velmi příjemné překvapení a je vidět, že i po odmlce v Českým mistráku nic ze svého umění nezapomněl. Pokud mu to klapne, tak by hodně mohl promluvit do pořadí a zase oživit stojatý vody.
Upřímně a koho by jsi tam ještě čekal oproti Šumavě nějaké větší překvápko?
Nečekám žádné veliké překvapení ani dalšího "ladiče" z Francie. Myslel jsem někoho, kdo podobně, jako Valda v plánu Krumlov neměl. Třeba Karel Trojan, nebo Emil!
jen dodám, že rozhovor fakt stojí za přečtení, lidi jako Veronika jsou budoucností naší rallye, ona tím prostě žije a taky tomu dost dává ze svýho (mám na mysli zkušenosti a rady při záchraně po haváriích) a já jen žasnu, jak rychle a kam až se člověk může posunout, když nic nefláká, klaním se i přesto, že má páteř už pružnost dávno ztratila, pokud ji někdy měla
Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Koukal jsem na on-boardy Valdy a Veronika je pecka. Fakt radost takovou spolujezdkyni vozit. Ve vracáku hlásí "Jupííí", vesele v kvapíku "a pořádně to drž". Fakt je dobrá
Komentář