Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pavel Valoušek jun.

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Pavel Valoušek jun.

Tak pokud toto naznačil, tak by to mohlo vyjít a věřím, že to vyjde.
    Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Valda byl na Šumavě velmi příjemné překvapení a je vidět, že i po odmlce v Českým mistráku nic ze svého umění nezapomněl. Pokud mu to klapne, tak by hodně mohl promluvit do pořadí a zase oživit stojatý vody.

Komentář

A kdo se podívá na aktuální přihlášky na Krumlov...

Komentář

Zatím jediné příjemné překvapení z doposud přihlášených posádek.
          Otázkou je, zda můžeme další podobné překvapení na Krumlově ještě očekávat...

Komentář

Upřímně a koho by jsi tam ještě čekal oproti Šumavě nějaké větší překvápko?

Komentář

Asi jeho poznámka se spojená s pořekadlem ,,s jídlem roste chuť" a čeká, že by se mohl ve startovce objevit Baumschlager.
              Naposledy upraveno Koukola Josef; 04-05-15, 13:01.
              Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Třeba se tam ukáže na výzvědách Loeb!!!

Komentář

Co si to tak "vyříkat" ve vláknu ke Krumlovu??... ;-)

Komentář

Původně odeslal kakabus Zobrazit příspěvek
                    Upřímně a koho by jsi tam ještě čekal oproti Šumavě nějaké větší překvápko?
                    Nečekám žádné veliké překvapení ani dalšího "ladiče" z Francie. Myslel jsem někoho, kdo podobně, jako Valda v plánu Krumlov neměl. Třeba Karel Trojan, nebo Emil!

Komentář

Mám pocit, že Emil Krumlov v plánu má...

Komentář

Snad nic nezakřiknu, ale po tom, co jsem viděl na Šumavě a v Krumlově mám pocit, že Valda je zpět ve formě!!

Komentář

Rozhovor s Verunkou Havelkovou pro Zlínský Deník:

Komentář

jen dodám, že rozhovor fakt stojí za přečtení, lidi jako Veronika jsou budoucností naší rallye, ona tím prostě žije a taky tomu dost dává ze svýho (mám na mysli zkušenosti a rady při záchraně po haváriích) a já jen žasnu, jak rychle a kam až se člověk může posunout, když nic nefláká, klaním se i přesto, že má páteř už pružnost dávno ztratila, pokud ji někdy měla
                            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Tak tady snad už v lepší qalitě. http://zlinsky.denik.cz/ostatni_regi...-20150528.html
                              Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

• Koukal jsem na on-boardy Valdy a Veronika je pecka. Fakt radost takovou spolujezdkyni vozit. Ve vracáku hlásí "Jupííí", vesele v kvapíku "a pořádně to drž". Fakt je dobrá

Komentář

Working...
                                X