Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pavel Valoušek jun.

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Pavel Valoušek jun.

Na Autosportu píšou, že Kresta nebude jediným českým zástupcem v MS - mezi přihlášenými ve skupině N figuruje posádka Valoušek - Scalvini s vozem Mitsubishi Lancer Evo VII. To je překvapení, viďte?
    Asi si to zaslouží samostatné téma.
    Naposledy upraveno stanis; 13-09-07, 21:57.

Rozhodně je to pro mě překvapení.To jsem nečekal. Tajně jsem věřil, že Valoušek v roce 2002 vyjede s nějakým pěkným autem, nejlépe WRC. Nevím ale, jestli je MS ve skupině N to nejlepší místo na utrácení peněz a na naučení s tímto autem.Uvidíme...
    MravenecZ

Komentář

To je teda hodne velke prekvapeni. Skoro bych rekl kosmickych rozmeru...

Komentář

Povazuji to za super zpravu a jen pevne doufam, ze jeho ucinkovani v MS neskonci jako to Hrdinkovo. Jeste jedna vec me zaujala. A to ta, ze i u Valousku dospeli k nazoru, ze cesta k uspechu mladeho jezdce vede pres zkuseneho spolujezdce.

Komentář

Nechci být černým prorokem, ale cítím v tom Vaškůjovinu. Auto by mělo být připravováno týmem TopRun. Scalvini je přece Vaškůjův kůň. Pokud si dobře pamatuji, tak zatím žádná aktivita p.Vaškůje v MS nedopadla. Já jen, aby to neskončilo u 2-3 startu a abychom o tomto za pár týdnů nepsali v jiném fóru.

Komentář

Myslím si že startovat na MS je u Valouška hodně předčasné.Zatím velice nic nedokázal,jezdí 2 sezony.I kdyz na druhou stranu je mozna lepsi ucit se primo na MS,pokud v budoucnosti ho chce nekdo dostat do MS...Myslím si ale,že jsou tady větší talenti.

Komentář

Hlavně by mě zajímalo kde na to vzali u Valoušků peníze. Taková sezóna v MS musí být přeci krutě náročná. Dá se to srovnávat s účinkováním v MČR s WRC ?
              MravenecZ

Komentář

Já si myslím, že to předčasné není. Je to nejlepší cesta jak se uplatnit v MS (mladý pilot, zkušený spolujezdec, dobré auto). Pokud chce v budoucnu jezdit MS je nejlepší si na to zvykat od začátku a ne naučit se jezdit u nás na oči a pak si ve světě zvykat na úplně jiný styl jízdy. Valouškovi je pokud se nemýlím 21let. To znamená, že ani víc než 2sezóny jezdit nemohl. Nevím co v 21 dokázal třeba Kresta. Z tohoto pohledu je to mnohem perspektivnější pilot.

P.S. Myslím, že je to jednoznačně aktivita Jolly clubu.

Komentář

A sakra... Jolly... bez komentáře
                  MravenecZ

Komentář

quote:
                    Hlavně by mě zajímalo kde na to vzali u Valoušků peníze. Taková sezóna v MS musí být přeci krutě náročná. Dá se to srovnávat s účinkováním v MČR s WRC ?
                    To říkám celou dobu, že to smrdí Vaškůjem. Scalvini je jeho koník. A příprava u Top Run? MRT dává EVO VII gr.N za cca 240.000 DM

Komentář

Dávam mu jeden závod, maximálně...dva (viz všechna spojení s Jolly)
                      MravenecZ

Komentář

Poslouchá se to moc hezky, ale mám pocit, že na lámání chleba dojde při startu v Argentině. osobně si nedovedu představit kde na to chtějí brát peníze...

A teď z trochu jiného soudku. Slyšel jsem něco o startu Hrdinky v MS skupiny N. Není ale ve startovce a tak to moc realisticky nevidím...

Komentář

quote:
                          Já si myslím, že to předčasné není. Je to nejlepší cesta jak se uplatnit v MS (mladý pilot, zkušený spolujezdec, dobré auto). Pokud chce v budoucnu jezdit MS je nejlepší si na to zvykat od začátku a ne naučit se jezdit u nás na oči a pak si ve světě zvykat na úplně jiný styl jízdy. Valouškovi je pokud se nemýlím 21let. To znamená, že ani víc než 2sezóny jezdit nemohl. Nevím co v 21 dokázal třeba Kresta. Z tohoto pohledu je to mnohem perspektivnější pilot.
                          K tomu neni co dodat. Naprosto souhlasim.

Komentář

quote:
                            Dávam mu jeden závod, maximálně...dva (viz všechna spojení s Jolly)
                            Jolly s tím nemá nic společného.

Komentář

Jak jste přišli na to, že za tím stojí Vaškůj? A už vůbec nechápu jak to že je Scalvini Vaškůjovo kůň. Pokud vím tak to je letitý spolujezdec, který u nás jezdil s P.G.Deilou a jejich největší soupeř byl Bertone a Vaškůjovo team. A taky si vzpomínam že Valda st. měl kontakty v Itálii ještě v době kdy Vaškůj ani nevěděl co to rally jsou

Komentář

Working...
                              X