Zřejmě už nadešel čas lehce poupravit název tématu. Honza Kopecký se vydal na novou cestu, do nového šampionátu s novým spolujezdcem s novou značkou vozu (alespoň dočasně?) snad to pro něj bude nová motivace.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Jan Kopecký
Collapse
X
-
Re: Jan Kopecký
Říkáte, že už se vydal, ale já jsem ještě nic oficiálního neviděl ani nečetl. Jen pravděpodobně, možná, asi atd.
Komentář
-
Původně odeslal Foly Zobrazit příspěvekTakže:
nový šampionát: IRC ?
nový spolujezdec: Petr Starý
nová značka: Peugeot 207 S 2000?
nová motivace: titul
jestli je to tak, tak můžeme začít :-).
důvod změny spolujezdce: prachy??? Škodovka???
Komentář
-
Když je nový tema tak se na něco zeptám:Kdo z vás ví co se stalo s 2 fabiema co u Kopeckých měli(mají) ? Zaslechl sem že mají být po repasi na prodej,chechtáky asi budou třeba.Víte něco odborníci na fabie WRC?Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Komentář
-
-
Žádná oficiální zpráva nebyla, ale fórum je od toho aby se spekulovalo a já spekuluji s jistou dávkou známých informací
Myslíte si, že Jan bude stačit špičce v IRC? Já myslím že nic jiného se od něj očekávat nedá a já osobně si myslím, že bude. Bude určitě chvíli trvat, než sroste s novým autem, ale vzhledem k jeho schopnostem a profesionalitě týmu si myslím, že to bude již před první soutěží.MravenecZ
Komentář
-
Myslím,že s novým autem nebude problém,adaptovat se umí velmi dobře,to bylo vidět na Kitu.
Ale nový spolujezdec,nové tratě,ty Kopecký nezná.
Taky bude záležet kdo v IRC pojede....
Kdyby jel takový Duval,tak nemá šanci!www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally
Komentář
-
o neznalost tratí bych neměl strach, turecko a portugalsko zná, rusko je malý finsko, s asfaltama nebude problém vůbec
spíš se narozdíl od jiných lehce obávám rychlosti adaptace na nový auto.... to že dává s kitem naší "špičce" neznamená, že umí rychle přesedat, ale spíš to, že je úplně jinde
nu což, uvidíme, já sám se těším a moc moc držím pěsti
Komentář
Komentář