plakát pěkný, ale neodpustím si dotaz, zveřejní někdo, kdo tam z jezdců/spolujezdců bude přitomen? Naposled mi bylo odepsáno, že to bude na plagátě a ono nic
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
Raku Želechovické paseky leží kde?Já znám Lipské nahoře s koníkama.A otázky můžeš sypat z rukávu.Nikde není psáno,že se musíš ptát jen na jejich program v sezoně.A právě ty nečekané otázky obyčejně je dostanou do úzkých a vzbudí všeobecné veselí
Toš to jedeš ze želechovic směrem na Provodov a za zemědělským družstvem začínají znova baráky,a to sou Paseky.
Já vím že to nemusí být otázky jen o rally,ale v podání Melichárka bych opravdu nevěděl,co se ho ptát!!
Rak:to už jsem doma.Když jedu na chajdaloupku na Lipské paseky jezdím od Provodova.Zelené údoli znám jak své boty(mimochodem jezdím tam na Hřiby ale pravé!!)a loni tam opravovali cestu,měl jsem štěstí ta šotolinka byla super,když byla čerstvá.Za dva dny už na prd!!Jen tak na okraj.
Toš to jedeš ze želechovic směrem na Provodov a za zemědělským družstvem začínají znova baráky,a to sou Paseky.
Já vím že to nemusí být otázky jen o rally,ale v podání Melichárka bych opravdu nevěděl,co se ho ptát!!
Hlavně,že víš na co se zeptat Pantálka
Tfuj,bud rád,že tam můžeš jít a zeptat se kohokoliv na cokoliv.
Komentář