Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Beseda se závodníky rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Beseda se závodníky rally

Možná na tom něco bude....

Komentář

Je to tak,bohužel Valda se včera omluvil,s tím ,že musí v sobotu do zahraničí,je to velká škoda,ale co se dá dělat.Tonda Tlusťák jede ve Francii o víkendu nějaké regionální asfaltové mistrovství,jako test před Valaškou.

Komentář

Oficiální program Besedy 2010:Zahájení-představení hostů,otázky na jezdce,velká tombola s překvapením,autogramiáda,fotografování,volná zábava a diskuze,videoprojekce s hudbou.Bohaté občerstvení zajištěno.Vstupné dobrovolné.

Komentář

Podle dnešních Zlínských novin se besedy zúčastní: J. Orsák, K. Vajík, J. Jelínek, J. Tarabus, V. Barvík, M. Pantálek, L. Minařík, M. Hudec.
          Účast přislíbili: I. Drotár, V. Bánoci, M. Sum, K. Jirátko...
          Jde to rychleji, než jsem čekal.

Komentář

Pro ty,kteří neví kde sokolovna je: http://www.mapy.cz/#mm=FP@dm=1408064...132966880@z=15

Komentář

pokud sem dobře viděl tak byl včera večer na moskvě Igor:-)
              "Když se ti zdá že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu" - Mario Andretti

Komentář

za 4 hod.debatime dufam že to bude super

Komentář

par vycvaku xichtu
                  www.rallyphotos.cz

Komentář

Tak já jsem to dneska krásně propásl. O co jsem přišel?
                    Zdar jak sviňa.

Komentář

já jsem byl spokojený a jsem rád,že jsem jel.Akce zdařilá.Pěkné povídání a taky Igor Drotár je fakt šoumen.Škoda,že nebyl Valda ale snad příště.Jarin Orsák řekl,že ted ve středu se snad bude vědět,s čím pojede.Jestli to bude Mitsák nebo Fabia S2000.
                      Naposledy upraveno SQUUGEE; 28-02-10, 10:24. Důvod: oprava textu
                      Jo,jo.Je to tak. Jirka Sedlář to byl " PAN JEZDEC ". Škoda,je to už 33let, co není mezi námi. Vzpomínáme na něj stále.A doufám, že nejenom já.

Komentář

Paradni akce nejvic me prekvapil Michal Sum.dozvedel jsem se hodne informaci ohledne nove sezony.proste mazec
                        Když úraz?-Tak na rally!Když zážitek?-Tak na rally!Když medajle?-Tak z rally!Když láska?-Tak k rally!Když zemřít?-Tak při rally!

Komentář

I mě se Beseda samozřejmě moc líbila.Kdo pak nešel ještě dolů do hospůdky přišel o moc... a dobře sem si pokecal s pár členy Wallachian ultras

Komentář

CO rikal Sum?
                            Pug205gti

Komentář

Ja to mylsim celkove mel nejake dobre hlasky napr.ze Karel Jiratko jel valasskou zimu jeste na drevoplyn atd
                              Když úraz?-Tak na rally!Když zážitek?-Tak na rally!Když medajle?-Tak z rally!Když láska?-Tak k rally!Když zemřít?-Tak při rally!

Komentář

Protože jsem nemocnej tak sem nemohl přijet do Želechovic.Můžete mi říct co bylo to velké překvapení?
                                Citroen Xsara KIT CAR...
                                ...BEST RALLY CAR!

Komentář

Working...
                                X