Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Beseda se závodníky rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: Beseda se závodníky rally

A já že už zas M.R.

Komentář

Dnes mi volal Míra Tarabus a bohužel asi se nezúčastni. Říkal že je v nemocnici s ošklivě pořezanou rukou a neví jestli vůbec pojedou Krumlov.

Želechovice jsou http://www.mapy.cz/#x=140801472@y=132971520@z=14@mm=ZP

Pokud pojedete od Zlina, tak na světelné doprava, pak po 100 metrech doleva. Po 300 metrech pak vlevo je sokolova, nemůžete minout.

Komentář

včera jsem potkala Bukvu(jednoho s pořadatelů této šou) a šmarigoval si to k sokolce s plnou igelitkou DVD se závodů,počítám,že bude vélké plátno :-)

jinak ještě pro upřesnění po odbočení doleva 100 m za semaforem,najedete na takovou
        super hnusnou kosatkovici alá SAMA JAMA,ta vás k té sokolce bezpečně dovede.

Komentář

Jestli mi to vyjde,tak se tam zajedu podívat
          Karel

Komentář

Tak Vás zdravím,mám poslední horké novinky ohledně besedy,s jezdců potvrdili Valda,Barvík,Jandík,místní Pantálek,celá rodina Minaříků,Tonda Novák,Březík,Marek a pokud nedej bože odpadnou v Rožňavě Orsák-Vajík přijedou oba taky,pan Regner by jako host taky neměl chybět a řekne něco Barumce,přijde i několikanásobný mistr v aut.slalomu Tonda Červenka.Přijďte všichni,bude to stát za to,bude taky co vypít!Promítání dvd,ace pro děti.Případné další dotazy ochotně odpovím.

Komentář

a moderátor akce barokní anděl ALES GUTE,tak to je masakr!!!!! :-))))

Komentář

Velký dík pořadatelům za uspořádání takové akce a klukům závodníkům za účast a trpělivé odpovídání na mnohdy nesnadné a zákeřné dotazy!

Jen víc podobných akcí!!
                Fotky budou snad zítra na našem webu.
                www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

Spíš nějaký audio záznam toho nejlepšího by to chtělo, ten nebude?

Komentář

Byla to super akce, jen jsem vytkla pořadatelům, že to málo zmedializovali. Věřím, že by došlo ohodně více lidí. Tak aspoň je to výzva pro příště.
                    Mimochodem hodně mě potěšil pan Regner, když prozradil, že "šejk" na Barumce bude na Slušovicku. Konečně změna.

Komentář

Jo ,to by mohlo být zajímavý........
                      Karel

Komentář

Tak slibované fotky ze "zasedání"... ale bylo blbé světlo, nevhodné slunko a navíc pořád něco,taky nejsem fotograf jak lusk, tak snad se budou fotky líbit

www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

Určitě zajímavá beseda, jak dlouho celá sešlost debatovala a kolik se tedy "i přes malou propagaci" vlastně sešlo fanoušků rallysportu? No a nedá se nezeptat, zda se celá akce někdy v budoucnu (byť v např. jiném složení hostujících) bude opakovat, nebo byla jen ojedinělou?

Komentář

Chtěl bych všem zúčastněným poděkovat za velice pěknou a ojedinělou akci. Je určitý příslib, že se podobná akce bude ještě opakovat, takže všem doporučuji přijet se do Želechovic podívat. Osobně jsem byl velice rád, že přišel i pan Regner, který zajímavě pohovořil nejen o Barumce. Hodně mě taky potěšilo, že se mi podařilo domluvit na moderování velkou pražskou celebritu Alese Guteho. Aleš nejenže bezvadně moderoval, ale v závěru předvedl i několik hezkých eskamotérských kousků. Když pak kolem půlnoci začal připravovat soutěžní speciál na první mistrák WBC, skoro jsem nevěřil v důstojnou reprezentaci Rallysportu Příluky. Aleš se však v neděli hecnul a připravil si pro diváky slušnou jízdu, vyšperkovanou několika pády a krizovkami. Nakonec obsadil se svým podprůměrným vozidlem nádherné 141. místo.

Komentář

Původně odeslal Peta Zobrazit příspěvek
                              pan Regner, když prozradil, že "šejk" na Barumce bude na Slušovicku. Konečně změna.
                              Polygon????

Komentář

Polygon by byl good, ale já osobně to tipuji na Hvozdná - Březová případně Veselá - Březová i když to může být naprosto kdekoli tady jsou ty cesty rozmlácené všude!! Bestie cestáři!!

Komentář

Working...
                                X