Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Beseda se závodníky rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• hujer
    replied
    A tu je opáčko:https://www.youtube.com/results?sear...nte+Carlo+1977

Zanechat komentář:

• hujer
    replied
    Kucí tu probíhá beseda o Monte 1977 on line:https://www.garaz.cz/magazin/histori...ce-z-internetu

Zanechat komentář:

• AlesGute
    replied
    POZOR! Zde do tohoto tématu můžete psát dotazy na výše uvedené hosty jubilejní X. Besedy se závodníky rally v Želechovicích nad Dřevnicí. Vaše dotazy budou pořadatelem předány moderátorům a vybrané dotazy budou vzneseny na besedě vůči pozvaným jezdcům.

Zanechat komentář:

• AlesGute
    replied
    Jubilejní X. ročník želechovické rally-besedy se blíží!
    Již podesáté letos připravuje Rally Klub Paseky o.s. ve spolupráci s dlouholetým partnerem AK Rallysport Brno o.s. oblíbenou Besedu se závodníky rally. Tradiční předsezónní setkání příznivců a fanoušků rally s vybranými jezdci a spolujezdci se uskuteční v sobotu 11. února od 17 hodin. Jména zajímavých hostů, kteří přijali pozvání: Jaromír Tarabus, Daniel Trunkát, Jan Černý, Emil Triner, přední německý jezdec ERC Marian Griebel, Martin Vlček, Jindřiška Žáková, Ondřej Bisaha, závodící herec David Suchařípa, motokárový talent Nicolas Musil, a další.

Místo konání akce: 4. května 48, Želechovice nad Dřevnicí, GPS: 49°13'1.535"N, 17°44'57.103"E.
    Vstupné na akci je dobrovolné.

Zanechat komentář:

• AlesGute
    replied
    IX. ročník Besedy se závodníky rally

IX. ročník želechovické Besedy se závodníky rally se bude konat v sobotu 27.2. 2016 od 17 hod, tradičně v želechovické sokolovně.
    Adresa: Želechovice nad Dřevnicí, 4.května 48.
    Zváni jsou všichni kdo se chtějí setkat s předními soutěžáky současnosti i minulosti a dozvědet jak žhavé novinky, tak zajímavosti z historie. A samozřejmě především se řádně naladit na nastávající rallyovou sezonu!
    Soutěž na rally-simulátoru bude jako vždy :-)
    Naposledy upraveno AlesGute; 19-01-16, 22:57.

Zanechat komentář:

• Koukola Josef
    replied
    Re: Beseda se závodníky rally

Díky za info. Nemohl jsem se zúčastnit a jsem rád za každé informace. Ten Odložka, to by mohl být dobrý tah.

Zanechat komentář:

• JaraKl
    replied

Tak dnes jsem se poprvé zúčastnil této akce.
    Moje hodnoceníříjemně strávený podvečer,i když pro mě trochu z ruky.
    Co se týče odpovědí ze současnosti tak jmenovec ještě úplně nekončí a dá si se Subaru Barumku.S jeho WRC pojede letos velkej mistrák Odložilík.Jakeš žádná Evropa,jen českej mistrák.Profiko už Octavie WRC prodalo....

Zanechat komentář:

• barban
    replied

Trochu nás tady v sokolovně v Želechovicích zlobí wifi, ale textový online to zatím zvládá!

Zanechat komentář:

• barban
    replied

Tak, už známe i startovku! http://motorsportrevue.cz/novinky/cl...sedu-odtajnena

Zanechat komentář:

• barban
    replied

Info o hostech bude až později večer, tak mezitím aspoň info ke knize Historie české rally, jejíž poslední kusy budou na besedě ke koupi a k podpisu od autora a přítomných závodníků.

Zanechat komentář:

• Jara
    replied

Pepi, budu postupně informovat o hostech
    Naposledy upraveno Jara; 31-12-14, 15:14.

Zanechat komentář:

• Koukola Josef
    replied

Nenechám si tuto akci ujít. Zajímají mě hosté.

Zanechat komentář:

• Jara
    replied

8. ročník, další snad úspěšné pokračování tradice se bude konat v sobotu 28.2. 2015 na již tradičním místě v Želechovicích na sokolovně.

Zanechat komentář:

• Koukola Josef
    replied

Myslím pořadatele konkrétní rallye a z toho konkrétního místa. A on FAS něco pořádá, kromě trachtací ?
    Naposledy upraveno Koukola Josef; 26-02-14, 20:02.

Zanechat komentář:

• starej pes
    replied

Pepo a myslíš i FAS??

Zanechat komentář:

Working...
X