Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Conrad Rautenbach

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Conrad Rautenbach

Tak jak koukám, tak tu tento talentovaný Afričan ještě nemá své vlákno, a to ačkoliv už zajel v MS lepší výsledek než Roman Kresta nebo Jan Kopecký.

Teď ho hodně z vás mohlo vidět v Německu, zajímá mě váš názor na něj.

Re: Conrad Rautenbach

Jak už bylo psáno ve vláknu o Dojčlandu, když stojíš ve vracáku, patří jeho průjezdy k těm nejlepším, ale v místech kde špička (a hlavně Loeb) získává cenné vteřinky on jede "trochu" hůř.
    A postřeh z RZ, když mu fandíš, tak lidé okolo nevěřícně kroutí hlavou a někteří se ještě smějou.
    FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

Přesně jak píše alesk. Jeho průjezdy patří k tomu nejhezčímu. Jede dravě a rozevlátě. V rychlých pasážích jde ale o kvalt dolů v místech, kde Loeb jen polehtá brzdu. To nic ale nemění na faktu, že se rád podívám i na Rautenbacha a jsem za každé další WRC rád.
      MravenecZ

Komentář

Mimochodem, nevím jak Vám, ale mě přijde C4 na asfaltu jako zdaleka nejatraktivnější WRC co se chování týče. Je taková tvrdší, agresivnější, než vznášedlovlak Focus a neslaná nemastné Impreza...

Komentář

Něco na tom asi je, ale na druhou stranu to i hodně záleží na tom, kdo s tím jede. Třeba Sordo s tím jede hrozně čistě, na Latvalovi jsou zase vidět jeho návyky z šotoliny. Má tendenci si auto před zatáčkou rozhodit a projet to smykem, což na asfaltu moc nejde.

Ale souhlasím s tím, že Focus vypadá na asfaltu divně, díky těm extrémně dlouhým tlumičům je to takové divné

Komentář

Lidi, pro tyhle jezdce tu máme téma "Ostatní"... (na deváté stránce fóra)

Komentář

Hele mae, neprovokuj nás
              FANS OSEK !!!

Komentář

Souhlasím ...Na oko jel dravě - hezky se kouká na jeho průjezdy.Navíc si můžeme v servisu prohlédnout "cvrkot" mechaniků na továrně připravované C4 bez tlačenice z první řady :-)

Komentář

Původně odeslal Mirek-607 Zobrazit příspěvek
                  Mimochodem, nevím jak Vám, ale mě přijde C4 na asfaltu jako zdaleka nejatraktivnější WRC co se chování týče. Je taková tvrdší, agresivnější, než vznášedlovlak Focus a neslaná nemastné Impreza...
                  S tím musím souhlasit. Podvozek Focusu spolu s jeho přidušeným tlumeným zvukem ve mě lehce evokuje enko (prosím s nadsázkou) C4 je taková tvrdá, brutální ostrý zvuk a na asfaltu určitě nejkoukatelnější spolu se starým dobrým Subaru. V německu třeba bílé Subaru Jonse.

Jak říkám, když stojím v nějaké pasáži a neřeším stopky, ale oči, tak se na Trautenberka rád podívám.
                  MravenecZ

Komentář

Původně odeslal Mikulda Zobrazit příspěvek
                    Souhlasím ...Na oko jel dravě - hezky se kouká na jeho průjezdy.Navíc si můžeme v servisu prohlédnout "cvrkot" mechaniků na továrně připravované C4 bez tlačenice z první řady :-)
                    Moc to sem nepatri, ale kdyz uz povidate, jake to bylo na vlastni bulvy..co Aava s dalsi C4? Jak se diva na nej?

Komentář

poslouchejte, p/WRC, dejte FIA podnět, při té plísni co někteří jedou, ať se udělují body za umělecký dojem, někteří z vás by mohli dělat sudí....

Komentář

Jeden několikanásobný mistr republiky v rally se mi nedávno v rozhovoru svěřil, že "plísňáci" jako Rautenbach, Wilson, (kýta jistě doplní) by tady naše hvězdy včetně jeho seřezali na hromadu. Poté co se měl šanci seznámit s tratěmi světových rally a vidět výkony zmíněných "looserů" na vlastní oči to vidí takhle. Dovolím si spíše důvěřovat jeho úsudku než kýtím rozumům o plísni. Navíc jsem si vždycky myslel, že diváci kteří na rally přijdou, a nesledují ho jen od počítače či z novin, rádi vidí pěkný průjezd právě tím místem, kde zrovna stojí oni. Jestli tam dotyčný přijede o dvě vteřiny dřív či později je věc pro fanouška stojícího na mezi ve Švédsku, či Řecku podružná. Ten si vychutnává právě ten jeden jediný průjezd, který právě sleduje. Ale chápu, že pokud bych seděl někde v jeskyni u počítače a sledoval splity, tak řeknu že to byla plíseň.
                        MravenecZ

Komentář

Bravo Petre, souhlas!!!!

Komentář

MravenecZ: super komentář diváka stojícího v zatáčce, kašlem na vteřiny když budou i hodiny ...

Komentář

tak se mi to povedlo, nadskočil jsi, co?
                              Hele, každý jsme schopni jiných vjemů a věř, že někdo dokáže poznat očima při průjezdu rychlost, aniž by potřeboval stopky. Nikomu jeho názor neberu, stejně tak ani mistru světa ale při vší úctě k jeho mistrovství, mi nebrání nic v tom, si myslet, že Trautenberk, Slowson by dostali v IRC výprask....byli by rádi za 5té místa

Komentář

Working...
                              X