Jeden ji potkal v metru a druhý ví kdy bude přírustek dorodiny no hosi hosi vy se cinite
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Jan Trajbold ml.
Collapse
X
-
Honza se loni za volantem fokusu snažil, ale sám dodal, že mu to úplně nešlo. Má vždycky pomalejší začátky a rozjíždí se ke konci sezóny. Jsem zvědavej, jak mu to pojede s esákem, hlavně porovnání třeba s Vojtou Štajfem, kterej pojede skoro stejný auto.MravenecZ
Komentář
-
quote:
Jeden ji potkal v metru a druhý ví kdy bude přírustek dorodiny no hosi hosi vy se cinite
rally je známka punku a také nejčistší propojení profánního a posvátného
Komentář
-
quote:
Komentář
-
Je mi docela líto, že Charouz Trajbolda už nepodporuje na WRC úrovni. Člověk by řekl, že vzhledem k vazbám mezi Charouzem a rodinou Trajboldových by to měla být samozřejmost, a ona není...
Ze svého osobního hlediska bych klidně vyměnil Engeho za ještě jedno WRC v MČR. Ledaže by Enge začal jezdit rally, nebo s formulí jezdil smykem jako WRC!
rally je známka punku a také nejčistší propojení profánního a posvátného
Komentář
-
Už i Porsche má křivý a zase v tom maj prsty Ty od Charouze.
Forda i Porsche mu dělá jeho brácha Richard a ten prej je největší machr od charouzů na všechny ty nepovolený finty co pak nejde najít ani při rozebrání vozu. Dokonce i technický komisaři k němu choděj na rady co a jak.
Komentář
-
Jak to tady tak čtu, tak Honza podle vás snad nejel nikdy s autem, který bylo v pořádku.....ale jen se tomu směju. Já sice neznám původ ani jak vy tvrdíte "specifický úpravy" jeho aut, ale čistě z mého pohledu se mi zdá, že ho tady prostě někdo zrovna "nemusí". Já si myslím, že na to měl a pořád má a až mi někdo nafotí a ukáže ty jeho údajný "fintičky", možná změním názor...
Jinak kdo viděl Svět motorů a Rally Vltava, tak musí uznat, že Honza jel fakt hezky...
Komentář
-
quote:
Jak to tady tak čtu, tak Honza podle vás snad nejel nikdy s autem, který bylo v pořádku.....ale jen se tomu směju. Já sice neznám původ ani jak vy tvrdíte "specifický úpravy" jeho aut, ale čistě z mého pohledu se mi zdá, že ho tady prostě někdo zrovna "nemusí". Já si myslím, že na to měl a pořád má a až mi někdo nafotí a ukáže ty jeho údajný "fintičky", možná změním názor...
Jinak kdo viděl Svět motorů a Rally Vltava, tak musí uznat, že Honza jel fakt hezky...
Komentář
Komentář