Na konkurenčním foru jsem se dočetl, že si Macek pořídil Corollu S2000...
Nevíte co je na tom pravdy?
Pokud vim tak Corolla ještě nemá homologaci nebo jo?
Ale mám takové tušení, že ta Corolla, co provozoval RED a jel s ní A. McRae měla jen pravostrané řízení a neměla asfaltový podvozek. Tým měl plány toto připravit, ale následně z toho vycouval. Nejsem si jistý, možná Mirek-607 by věděl.
Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!
Mám obavu,že Mirek -607 přestal po rýpání určitých lidí v diskuzích pod jednotlivými články úplně přispívat na stránky eWRC!Což je podle mne dost škoda,přece jenom ne všichni máme technický znalosti ,někteří se to však nechtějí připustit.Takže teď budu hovořit za sebe,Mirku pokud to čteš vyser se na rejpaly a vrať se mezi nás!!
Taky jsem si toho všim, že se tu Mirek už nějak neobjevuje, a je to podle mě škoda. I když ho někteří mají za hnidopicha (a možná jím i trochu je), tak jeho přehled je něco, co tady moc lidí nemá...
Jinak Corolla S2000 se kterou jel David Higgins britský šampionát má pouze pravostranné řízení. Asfaltový podvozek už byl vyvinut a David Higgins byl s vozem na asfaltu celkem úspěšný a auto nadále jezdí v anglii menší šampionát a regionální soutěže.
Co se týče Corolly S2000 u nás, myslím že je to fáma.....
Mám takový pocit, že Corollu S2000 chtěl zakoupit team Grifone a Auriol snad s tím autem i něco jel. Ale jestli tam ta kára opravdu zůstala nebo to bylo jen lákadlo na potencionální zákazníky nevím.
Komentář