Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Juho Hänninen

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: Juho Hänninen

To je taky možné. O tom,že by Roman měl nebo mohl mít parťáka v týmu se ?tady? už myslím psalo.
    "If you no longer go for the gap that exists, you are no longer a racing driver." - Ayrton Senna

Komentář

Zajímavé příspěvky , trochu se v nich nevyznám , snad někdy pochopím......
      Karel

Komentář

To je nádhera. Jeden vymyslí hovadinu, druhej ji zopakuje a třetí pak napíše, že když se o tom píše, tak by to mohla bejt pravda. A mě pak nadávaj, že moje posty nemaj smysl. No téda :-)
        ... a přeci se točí!

Komentář

A já občas dostanu trestné body.......
          Karel

Komentář

No asi nezbývá, než si počkat a nechat se překvapit, jak to dopadne

Komentář

Původně odeslal dřevěná srnka Zobrazit příspěvek
              To je nádhera. Jeden vymyslí hovadinu, druhej ji zopakuje a třetí pak napíše, že když se o tom píše, tak by to mohla bejt pravda. A mě pak nadávaj, že moje posty nemaj smysl. No téda :-)
              Srno, přesně tak! Bohužel tohle je realita poslední doby tady na fóru - po "krizi" z loňského léta mi na podzim přišlo, že se diskuze celkem vrací do normálu, ale teď poslední dobou je to zase hrůza (tím nemyslím jen tenhle konkrétní případ, ale spoustu ostatních podobně plodných příspěvků)...

Jinak sorry za zahlcování vlákna o Juhovi, ale prostě jsem už musel reagovat
              FANS OSEK !!!

Komentář

Původně odeslal Slausek Zobrazit příspěvek
                Co je na tom tak nepochopitelného? Podle mě je o myšleno,jak se s ním popasuje Kopejda,tedy jeho stájový kolega a Roman Kresta.
                Slausku takto jsem to myslel.

Komentář

Tak aspoň jsem to pochopil já. Ale nechápu,proč tady srnka píše cosi o hovadinách. Nojo,já vím,zase jsem napsal hovadinu. Čekám na další rýpnutí...
                  "If you no longer go for the gap that exists, you are no longer a racing driver." - Ayrton Senna

Komentář

Původně odeslal standak Zobrazit příspěvek
                    Srno, přesně tak! Bohužel tohle je realita poslední doby tady na fóru - po "krizi" z loňského léta mi na podzim přišlo, že se diskuze celkem vrací do normálu, ale teď poslední dobou je to zase hrůza (tím nemyslím jen tenhle konkrétní případ, ale spoustu ostatních podobně plodných příspěvků)...

Jinak sorry za zahlcování vlákna o Juhovi, ale prostě jsem už musel reagovat
                    Výš Standaku v jednom přísloví se říká "Na každým šprochu,pravdy trochu".Někde jsem o tom četl,tak jsem pouze reagoval.
                    Děkuji ti,žes mě nazval hrůzným případem v tomto foru.Asi si budu muset přečíst všechny tvoje příspěvky ve fóru,abych přišel na to co dělám špatně,jak se má správně diskutovat.Snad bych mohl požádat o radu Srnku.
                    Jelikož se však jedná o fórum o Juhovi Hanninenovi,musím opravit svůj příspěvek z první stránky.Juha jel se stříbrným Mišákem,s čertem na dveřích jel Kristian.

Komentář

JaraKl: Špatně si mě teď pochopil! To vůbec nebyla reakce na tebe, ale na to jak si to někdo špatně vyložil (to s tím stájovým kolegou). I když je pravda, že to na první pohled zas tak jasné nebylo Pak někdo zareaguje na tohle a z tvého dobře myšleného příspěvku se pomalu začne vymýšlet Krestův stájový kolega... Toť vše.

Mimochodem, zrovna tebe mám za jednoho z těch co diskutují k věci...
                      FANS OSEK !!!

Komentář

Standak:OK,tvá odpověď se přijímá.
                        Zpět k Juhovi.Je fakt,že jsem na foru Valašky psal,že asi nebude chtět továrna přímou konfrontaci s naší špičkou (případný špatný výsledek by mohl mít negativní ohlas u nejen motoristické veřejnosti).Teď po Monte,mohou být ve fabrice aspoň co se týče asfaltového podvozku a jeho dalšího vývoje klidní,všichni vidí že jdou správným směrem.A jelikož další oficiální start v IRC je v plánu až na květen,jeví se mě možnost startu na Valašce docela logická.Jak známo závodní kilometry dají rozhodně víc než testovací.Když si to pak takhle srovnám v hlavě vznikne z tohoto co zde prezentuji,ovšem skutečnost může být úplně jiná,nenám žádný vazby na továrnu,jsou to jenom mý zbožný přání.

Komentář

Když si může náš asfalt osahávat Evgeny Novikov pro MS, proč by nemohl i Juha pro IRC? Nezbývá než doufat, že se nějaká ta spekulace potvrdí...
                          FANS OSEK !!!

Komentář

Na Hänninenových stránkách proběhla změna, a to že byl smazán kalendář podniků, které měl Juho absolvovat (více ve článku). Máme se bát nebo radovat?

Komentář

To jen Juho provalil něco, co mělo zůstat utajeno.
                              http://czech.rallyfans.info

Komentář

Juho halt nemá Agnuse :-)
                                ... a přeci se točí!

Komentář

Working...
                                X