Re: Jiří Trojan
Jasně že do bojů zasáhnou oba , ale Jirka by mohl dosáhnout dobrého umístění v celkovém pořadí.Vezměte si Pepu Sedláčka co dokázal s R3 a se slabším výkonem motoru.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Jiří Trojan
Collapse
X
-
Ale podle mě do boje o vítězství už nikdo nezasáhne,kromě těchto dvou
Zanechat komentář:
-
Nené,Šlehač je lepší,navíc Jirka toho s autem moc neodjel,naopak Šlehy jede už třetím rokem Punto
Zanechat komentář:
-
Nic nemám proti Šlehofrovi ale myslím si že Jirka s R 3 pojede hodně rychle . A doma...... Rychlé auto v jeho rukách , o tom hovoří minulost.
Zanechat komentář:
-
Tak sem zvědavý na Jirku na Šumavě...podle mě bude bojovat o první místo se Šlehoferem...co myslite??
Zanechat komentář:
-
Tak Jirka provedl křest a teď už může vyrazit.Nemáte někdo potuchy jaký bude první závod?
Zanechat komentář:
-
jj, slyšel jsem něco podobného....Mělo by se snad pronajímat...tak uvidíme...kdo se bude chtít svézt
Zanechat komentář:
-
V jiném topicu psal tuším Mirek 607 něco v tom smyslu, že Clio zůstává zatím v Defrs teamu a kdo s tím pojede se asi ještě neví
Zanechat komentář:
-
A nevite co bude s Cliem po Sedlackovi? Pojede ho nekdo, nebo se vraci?
Zanechat komentář:
-
Když bude auto fungovat tak jak má, tak věřím, že bude co porovnávat.....;-)
Zanechat komentář:
-
Což bude od třetí vložky
Původně odeslal Koukola J Zobrazit příspěvekSamozřejmě ,až Jirka dostane auto do ruky.........
Zanechat komentář:
-
No , když nejede Sedláček , tak můžeme porovnávat se Šlehoferem ,Tlusťákem a ostatníma na S1600.Samozřejmě ,až Jirka dostane auto do ruky.........
Zanechat komentář:
-
Hohó, jen na Barumce?
Původně odeslal rak-rally Zobrazit příspěvekse mi na Barumce velmi líbil
Zanechat komentář:
-
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: